Herzaman beklerim söz havaalanında ben karşılıycam.
Yurek bakkaldami dagitilmaya baslandi acaba ? Offtopic oldu ammaa :D
Ortada fol yok yumurta yok gayet guzel denendi edildi bu gerginlik neden yaratiliyor, konu ve yeri burasimi ?
O laf ta sana degil kardesim :) bence
Diğer konudada yazdım burayada yazayım ortada 3 boy felan yok.senın konundaki videoda ne kadar gorunuyosa ılk bastıgımızda ılerıdede oyle kalıyo.5 atıp 215 gıbı zaten roll bıttı.arabam bıttı dıye bıraktın.yani polemik yapmayayım bulasmayayım dıyorum boyle seylerde ama sen barı yapma kardesım. 3 boy felan yazıyosun bide.
Pompacı kaldırdım bekliyorum :D
kanka ben 2 boy net gördüm fakat çok yüksek süratlere çıkamadan bitti roll. Ayarsız ve eksikleri var halen Aren'in. Seninde olduğu gibi ;) kötü niyetle yazılan birşey yok yani bebeğim.. :)
edit : zaten 220'lerden sonra aradaki fark kapanacaktır hatta öne bile çıkabileceksin ama gittiği yere kadar basıcak bir nokta yoktu.
Ayarsız halde senin önünde olması beni gururlandırdı açıkcası EMG'nin :) ne kadar iyi gittiğini çok net biliyor herkez senin aracının..
kardeş kötü niyeti felan bilmiyorum.ama ben arenle 78 de bastım teke tekte. 215 en fazla gordugum hız.1 kez bıle 5 ı bıtıremedım benım arababm 225 gibi zaten 5 bıtırıyo 230 yapma şansım yok. 5 in ortalarında roll bitti.o andada aramızdaki fark vıdeo gorunen kadar..ayarı yok felan ayrı bır olay zaten belki metanolu bassa bıdaha ayar yapsa cok daha fazla acıcak dahada kapanmıcak.ama dun denedıgımde olan olay yazdıgım gıbıdır.
Zübeyor bu gune kadar gectigim arabayi gectim gecildigimede gecildim dedim dunde 3 boya yakin oluyo diye shell dede dedim ben 5 i bitiriyorum 6 ya cekip brakiyorum ayrica Zubeyir benim sanziman oranlarim senden uzun 2 den basiyoruz sen vites atiyosun ben daha sonra atiyorum dun gece borcok arkadas orada sahit her viteste gidiyorum bitek 3. Viteste bastik ona 1 boy onune cikabildim yalan yok dolan yok ben 5 i bitirip 6 ya cekiyorum brakiyorum sen nasil benden daha kisa oranli sanzimanla 5 e atamiyosun onu anlamadim?
kardeşim bana 3 boy felan dıye bırsey demedın.bende akşam alptugla msn de konusuyodum onunla ılgılı denemede.bana sordu knka aren 3 boy dıyo dogrumudur dıye .bende ondan duydum hatta yok okadar dedım.daha az dedım. 215 gıbı de bıraktı zaten dedım arabası bıtıyo dıye.o da dogru dıyosun knka oyle olmaması gerekıyo zaten dedı bende denedım dedı. yüzü burda soylesın yalansa. ayrıca benım arabam 4 sonu 195 gıbı 5 sonu 225 226 gıbı yapıyo.6 da zaten top speed.zaten nıye 6 ya cekıp bırakıyosun onuda anlamıyorum bkm ile denerken bu araba 6 vıtes 6 ya da atıp denemesı lazım dıyodun sen.benle nıye 6 b ya atıp bırakıyosun anlamadım.istıyosan bu halde teke tek kamera koyalım arabaya 80 250 basalım bı daha bu gece
Ben 6 ya atinca braktigimda 220 yi asiyorum zubeyir sanada dun dedim bkm senden cok hizli diye sen 5 i bitiremiyosun ama ben snden daha cabuk hizlandigindan acaba brakiyo olabilirimiyiz bi mini kendini patlatsa 268 gormez benim arabam 220 230 dan sonrasi haram 6 nin sonuna kadar bassak sen gecersinde neden 6 nin sonunu gorucem?? Simdi arac ici video var 2 ye tek vastiklarimiz onlarida koyucam kankacim izlersin
Zubeyir 2 ayni arabayi denemiyoruz ki 6 nin sonunu gorelim ? BKM yode cagaririm onunulada denersin farki gorurusun kanka
bana dun sen 6 yı arabayı sogutmada kullanıyorum dedın kardesım temdeyken.ben sana 268 yap demıyorum kardeşim 250 de bitirelim. hadı 240 olsun onada tmm.Ben nıye 215 e bırakıyorum ozaman rollu bana onu soyle ozaman kardeş sen 6 yı nıye gorucem dıyosan.2 ye tek vıdeoda koy sorun degıl kardeşim. mamidekileri dıyosun herhalde.yine diyorum bu işin en guzel yolu teke tek koyucaz kamerayı arabaya denıcez.
Zubeyir bkm de hafif ne var? Kaputsa zaten oem kaput hafif janti var ama kantatta var sende kanat yok sidik yaristirmiyoruz burda tamam zubeyir 1 tampon gectim ben seni sorun yok ama sen biliyosun bastigimiz anda gidiyorum 1 tek 3. Viteste bastik onda 1 boy belki 1.5 boy onune ciktim yalansa yalan de?
aynı şeyleri söylüyorsunuz aslında :)
Zübeyir tipik s2000ci olarak sonuna kadar basmak istiyor doğrudur. :D En doğal hakkı, ama denenen arabalar eşit değil bunu iki tarafta yakın dost olarak biliyor ;)
Ama şöyle bir durum var Züb'üm.. Vites aralarınız farklı değil sen hatta daha çabuk dönüyorsun. Aren 5'i bitiriyor, sonrasında 6 ya atıyor bırakıyor diyorsun. Zaten bence de doğrusunu yapmış soğutarak risk almasına gerek yok.. Ama öncesinde sıkıntı yokki zaten top'da alıcağını hepimiz biliyoruz :) bu kadar stress yapmayın yakın dostlarız hepimiz çıkarız deneriz..
İsterseniz kendinizi görmek, gelin deneyin benle TIR boyunu koyan kazansın :D
Aren zübeyin bu speclere göre gayet hızlı şu Emre'yi konuya dahil etmeyin abi :)
ona bakarsan egsozuda 3.9 kg BKM'nin ;) komple titanium T1R !
Sıkıntı yapacak birşey yok, ben EMG'nin geçmesini bekliyordum 2 boy öndeydi uzunda da s2000'in kapaması zaten çok normal hatta öne bile geçecektir 230'dan sonra ama tekrar söylüyorum ! ...
Denediğiniz arabalar çok farklı.. Hacimsiz aşırı beslemeyle hacim yarışıyor. Normal sonuçtu bu. Uzatmayın aq :D
Pompacı akşam yanındayım :D hazırlan kaldırdım..
sidik yarıştırıcak durum yok kardeşim. oyle bır durum olsa onume gelenle denerım hergun kavga ederım burda yok oyleydı boyleydı dıye.
hafif jant. titanyum egzos. benım tesisat
tmm kardeşim gelsin deneyelim benim için sorun yok. geçerse elını sıkar teşekkğr ederım gıderler. bu kadar basıt. teke tek 2 ye 2 denerız sorun yok
Zubeyir senle asla ne polemige giricem nede seninle tartisicam seni sevdigimi iyi biliyosun bi hukukumuz var 3 boya yakin geciyorum diyorum gorenlerde 2 boy onunde diyo yani su an bisa konusuyoruz anlicagin masallah BA S2K ya BA nin hangi s2k larla nasil yurudugunu hepimiz biliyoruz bende bu arabaya ne harcadigimi ne emek verdigimi sen bu sitede bircok kisiden iyi biliyosun o yuzden bosver ben arabami dun gordum daha cok eksigim var ama yapmiyorum ufak ufak devam edicem en ufak bi arizasini daha kaldiramam son modlu arabam zaten bi mininin ne kadar yuruyecegini gosterdim iste
Bide bisey var assagida goruyorum bir iki arkadas var konuyu takipteler benim parcalarin yarisi olsa ustumden atlicaklardi suydu buydu benim senle sorunum yok olmazda Zubeyir zamaninda headrsim kotuydu ateslemem sicti dedim yap hel ne kadr dah yuruyebilir inanmissin diyen arkadaslar neredeler? Bi masallah demek cok zor mu yetet skldim bu ortamdan satip bi tane stock TT alicam cabrio dalgama bakicam bu arabaya bastigim parayi baska yerlere bassam kaptanin seyir degterine s2k lar evo lar degil esralar ceydalari yazardim:D
senin emeğine birşey dediğim yok biliyosun.başına gelen kapak olayındada ne kadar arkanda olduğumu sende herkesten iyi biliyosun.tekrar diyroum benımde amacım polemik yapmak değil ama ortada 3 boy felan yok.sen bunuda kabul etmek zorunda değilsin. sen oyle dersın ben boyle derım geçer gider. ben yıne denemeye razıyım sorun yok benım için.koyarız kamerayı arabaya cekerız ızlerız sonra.ama eğer senın arabanda sıkıntılıysa başına yeni işler açma deneme kimseyle kardeşim.bugun cok cok eden yarın guler arkandan arabana bırsey oldumu.Tekrar arabana maşallah...bkm işinide ben hiç açmadım dun arabadan ındım temde ıner ınmez sen ın ılk laflarından bırı bkm senden daha hızlı dedın. bende oyuzden bugun onun konusunuda açtım. denemek ısterse her zaman denerım onunlada.
Zubeyir hemen acmadim konustum sonra hangi s2k larla denedigimi soyledim bkm daha iyi dedim 3 boya yakin dedim kaldiki bunum da bi olcusu yok uzatmicak zibeyir bu muhabbet bize zarar verir daha bu konuda senle yazismam kanka elestirdigimiz insanlar durumuna dusmeyelim !! :D
Beni bi si.leseydiniz akü :D
Deneyen araclara masallah ya ikinizde yakin arkadaslrsiniz hic gerek yok tartismaya arana icin 2 nizin arabalarda masallah cok iyi gidiyo cogu kez canli gordum ikinizde adamin haaddesisiniz size yakismaz araba icin tartismak
Keske butun tartismalar boyle on sevisme tadinda gecse :D
Kankacim anlasilan hemem iliskiye girme taraftari degilsin kemkuti :D:D
Mehmetim seninde zubeyirinde yeri belli benim icin o yuzden asla surtusmem toll muhabbeti disinda bi dostlugumuz var bu yuzden 3 kurusluk teneke icin sizle ters dusmem
Arenim sen cansin kardesim benim teneke parcasi senin yerinde cok farkli kardesim dedim ya ikinizde adamsiniz
önemli olan ne kadar geçtiğinden ziyade geçip geçememesi bence boy kavramına takılıp birbirinizin kalbini kırmayın hızlı olan sonuçta 1 metrede olsa geçiyor yapıcak birşey yok
hepinizin araçlarınada maşallah tekrardan
Ya bi ara toplanakta saglam muhabbet edek ya dun yoktum konusamadik yeni projeleri anlatayim biraz :D
Dinliyorum panpa anlat :) senin araban s2k M ehmet brz ft86 dgil *ik vardi. MEH 66 yi sattin:D
Kanka bulunla bana o zaman s2k geri donus yapmak istiyorum :D
Kanka sen hain planlardasin :D ama garkindayim senin gazini atman lazim 3 gundur cok dolusun hahaha:D
Sanayideki köylü yasinin maceraları iyiydi
Hadi bakalim :) bana videolu cekicekmisssin kanka :D??