videoları yan yana oynatınca aradaki farkı anlıyosun cidden :) tebrikler
Printable View
videoları yan yana oynatınca aradaki farkı anlıyosun cidden :) tebrikler
ankaranın en hızlı roccosu;)
yaptığın değişiklik aracına ilaç gibi gelmiş. çok daha eğlenceli olduğu videodan bile belli. motorda bir şey var mı bilmiyorum ama bir kaç ekleme vb ile çok iddali bir rocco olacağı kesin. emeğine sağlık arkadaşım.
Dostum aracın iyileşmiş baya. Hızlanma eşit hızlarda yapılsaymış daha sağlıklı olurmuş aslında. :) Denediğin polo gti'la bir de böyle deneyin bakalım ne kadar ilerlemiş aracın. Farkı görmen açısından en iyi yol bu olur sanırım. :)
Güzel bir modifikasyon olmuş, hızlanması da, daha rahat devir çevirip vitesleri bitirmesi de gözle görülür şekilde düzelme göstermiş :)
hayırlı olsun muratım güzel bi çalışma olmuş ,,yapılmayanı yapmak iyidir her zaman ;) ...
Murat sanzuman da aracın da hayırlı olsun , görmemiştim:D
Çok teşekkürler arkadaşlar
@Görkemcim banada senin koltuklardan mı koysak :D
@Ahmetcim çok saol sen bayağa geriden geliyorsun o zaman yaa :) Artık kurtuldum bravodan :D
başkan ne zmn basacaz hadi la bak turbom ötmeye başladı bozulmadan bi deneyelim :) sonra k04 yaptıgında bi daha deneriz
daha büyütmem arabann dengesi bozuluyor yeni kendine gelmeye başladı bu seferde turbo otuyor :( tamamen meraktan, zaten adamın başına ne gelirse meraktan :D neyse geçebileceğimi zannetmiyorum ama kafa burun gitsek yeter bana akşam müsait olursan cidden deneyelim :icon_tup:
ok 9 10 uyar tel var nasıl olsa haberleşelim :icon_tup:
Hey maşallah :D
http://img140.imageshack.us/img140/3890/adszhtm.jpg
güzel olmuş :) insan gibi davran viteslere..