Yok yav sende toplama yapmışsın direk ;)
Printable View
Yok yav sende toplama yapmışsın direk ;)
Senin denemeye göre söylemedimki ben :) Sen 1.5 2 boy ben 1.5 boy o şu bu şu hayat bitmez öyle :D
Köprü denemelerinden çok daha açıklayıcı kadran videosu çektim aynı yerde aynı specler sadece şanzıman farklı.
Kadran üzerinden arabanın aldığı sn lere göre yorumluyorum. Köprüyü hesaba katma ilk başlanılan yerler çok fark ettiriyor. İçerden videolar olsa çok net belli olacakta herşey.
bu gece denemesi şanzımandan sonra mı yapıldı murat?
Özelliklede 170 e kadar falan 2 boy önde gidiyor dsg ler. Sonrasında aynı gitseler bile. Bunlar denendi hep abi. Golfle hiç uzun basmadık ama aynı spec rocco ile bastım dsg dp edufast yazılımlı. 160 a kadar falan yan yanayken 230 geldiğimde araya 4 5 araba rahat girerdi.
O yüzden içerden bassak anlaşılır diyorum köprüden kısa mesafe anlaşılmıyor..
tabi içerden video en uygunu. 50 -240 yapacaksın net ortaya çıkacak.
mesela benle denedi hakan ama videosunu çekemedik. onceden 220-230 gibi yetişiyodum şimdi aynı suratlerde 8 boy filan atıyor bana.
Enka ise bazen aldatıcı oluyor. benzer şanzıman ve ağırlıktaki araçlarda sıkıntı olmuyor ama burdaki gibi farklı şanzıman vs veya ne bileyim ağırlık farkı oldugunda kopru altına kadar olan mesafe yeterli olmuyor tam sonucu görmeye..
Rocco'ya zaten 16 jant sığmıyor, 17 teneke bulmak da çok zor sanırım hatta imkansız mı ?
Hafif jant makbuldür :)
Yaw benim maksatım sadece hızlanmak değil aslında. Ben sadece rolling yapmıyorum normal zamandada bastığım çok oluyor o sebeple yol tutuşum çok kötüleşir sadece önler 16 yada 17. Ama sırf denemelik yapılabilir onda problem yok :D
Nasıl sığmıyor yaw :D 16 jant 205 55 16 yada 205 60 16 ideal olucaktır ;)
Maaşallah Murat :) Methanolü öncesine alırsan daha güzel olur ;)
O kadarına gerek yok :)
312 MM Rocco'nun diskleri.
16" sığıyormuş bu arada yav, İngilizler 185 55 16 lastik takmışlar da çok kötü oluyormuş ama :D
maşallah şanzıman işe yaramış. gt dediğiniz golf gt 170 liğin mi?
Aksam osmanla deneme videolarini bekliyorum murat :) acayip merak ettim :)
benim aracında 312mm ön diskler. 16 jant sığıyor. Ama jantla kaliper bitişik gidiyor :D
maşallah murat emekler karşılıgını bulmuş amma ugraştık ha sevindim farkı gördügüne rakıbe benden dopıng oldumu ya kötüleştirmem lazımken daha da ıyıde itekliyorum sen git gt şanzuman bul tak elinle olmaz ya bu kadarda
Önceki şanzımanınızda sorun yoktu ise bu şanzıman içinde eski şanzıman üzerine bir şahin parası vermiş iseniz bence çok verimli bir modifiye işlemi olmamış. Bir şahin çokta ucuz değil. O paraya saf motor gücü elde edilerekte hızlanılabilinirdi. Sizin özellikle bu yolu seçmekte başka bir sebebiniz yoksa tabi.
Sonuçta bir şekilde şahin alırdık :D
Yaptığımız ve harcadığımız değdi öyle elde ettiklerimize göre çok acaip gereksiz bir masraf değldi tabi. Yapılan dğişiklik öyle ufak tefek değil sonuçta
murat bu işi ne zamandır planlıyodunuz merak ettim. daha onceden varmıydı aklınızda. k04 du duymustuk da bu tam surpriz olmuş. :)
Masaallah gzl olmus hızlanması ıvmelerme cok hos..
Takas yaptıgınız sanzımanlar dsg 7 ılerımı yoksa manuel 6 vıtesmı?