o korna ve arkadaşca deneme biraz ilginç..
Printable View
o korna ve arkadaşca deneme biraz ilginç..
korna biraz insafsız olmuş sanki. maşallah.
dııt dıdıt kornanız çok adil gelip bizim rollerde de korna çalar mısınız?
Çok şakacısınız gerçekten :) Geçtiğinizi iddia ettiğiniz arabayı yapan arkadaşlar yakın arkadaşlarım hala aynı durumdaysa bir de onların pilotajıyla denemenizi görmek lazım
Adam inanmis filtre egzoz timing chip ivir zivirla gecicegini zannediyor biz burda ne kadarda yirtinsak bos...
Sanki 106ya rocco bilmedigimz arabalar ilk defa goruyoz...
106 sitede popüler bir arkadaşın aracı olsaydı yorumlar tam tersi olurdu eminim:)
vw a maıl atalıl rocco satarken imzalı kağıt alsınlar 106 ya geçilmeyeceklerime,takır takır vıtes atacaklarına,kızlı korna basanla denemeyeceklerıne dair.
200 lük rs le 343 m3 delerler
225 lik rocco olunca nerdeyse stok 106 ya geçilecek. :D
Rocconun sahibi cok duzgun bi kardesimiz,oyle muhabbete sokuyolarki insani anlatamam,insana disaridayken hapisanecilik yapiyolar helal olsun hepsi pismis bu sitede enteresan ? Rocco beni gecer boooy boyda koyar emremin cani sagolsun uyuz oldum vites atamiyo diyenlere benim araci emreye vericem isteyenle o sıksın isterse parcalasin aracimi yuzumun sekli degisirse adam degilim,bizim kacinci 106 tiniz typarimizda oldu r 53 muzde suda buda vs neyin ne oldunu biliriz az cok
106 herrzaman yurur bunu kabullenmek neden bukadar zor arkadas yaw !
106da kapak kelebek işli mi? :)
ben suatın ustalığına bişey demiyorum ki. Suat arabayı olması gerektiği kadar yürütür daha fazla nasıl yürütecek. Piyasada dünya kadar usta diye yazılımcı diye egzostçu diye dolaşan adam var. Bunların yaptıkları arabalar yüzünden zaten arabalar yürümüyor. Bir ustanın yanında 2 sene çıraklık yapan adam ustayım diye yer açıyor. Suat sadece olanı ortaya çıkarır. Motor içine girmediğin sürece orada çok büyük ustalık girmez ki sende de motor içine girilmemiş.
200 de roll biter diye sana kim söylemişse keklenmişsin. 100-200 ölçümünden bahsediosan onun roll la alakası yok.