ok:icon_tup:
Printable View
Kardes sari saxsoyla ayniyiz onunla dene gecersen bende gelirim..
bu yj 106 lacivert olanmı 7103..??
Evet lacivert 34 JY 7103
ks rocco bendekı speclerı barbaros yazılım 1.6 bar custom garage downpıpe ve ıskender egzozdu aracı benden alan arkadas fıltre takmıs sanırım o sekılde olması lazım gelelım bendekı yuruyusune pıstonlu 106 la denemıstım boy boy gecıyodum chıp fıltre egzozluyla basıp bosa benzın yakmamıstım hıc stock cupra ıle 4 un sonuna kadar yuruyodum ... chıp fıltre egzozlu clıo rs i 3 4 boy gecıyodum... revo evotech lı scıroccolarla 1 1.5 boy onde bıtırıyodum fıltre egzozlu bocanegrayı 2 3 boy gecıyodum ...sımdı ya emre vıtes atamıyo bunu kabul edelım yada arabaya hıc bakmamıssınız ben 3 bınde 5 bınde bı yag degıstırıyodum fıltrelerını temızlıyodum calıstırırken kapatırken dıkkat edıyodum vs yanı bu 106 nın 7 8 ay oncesınde ks yı gecmesı sadece hayaldı sımdı gercek olmus :) scırocconun kornasına gelınce ks nın kornası cok sert o yuzden hıc bır rollıngte bende korna calmadım ama sızın gıbı korna calana ılk defa denk gelıyorum .... beygır konusuna gelıccne araca sadece yazılımla 207 beygır vermıstı fıltre egzoz downpıpe ı katarsak 220 lere gelmıstır dıye tahmın edıyorum + aracta bı ara dump valve vardı bızım yazılımdan katmaya calıstıgımız butun bar dısarı atılmıs onunda etkısı vardır dıye dusunuyorum ... ben sattıgım arabayla ılgılı bu kdr konusuurm ancak hala konunun uzerıne gelınırse 01 bge 01 gurkan abı samımı bır abım rıca ederım ondan o cıkar dener 220 cıvarı scırocco nasıl yuruyormus gorulur... ya bız gercekten bu ısı hıc bılmıyoruz bosuna o kadar araba yapmısız yada sızın arabalarınız olması gerektıgınden cok cok hızlı. ıkı aracada masallah
bu konudan sonra bır daha ogrendım deneme gazlama ısı tamamen bıtmıs ıyıkı satmısım ıyıkı gazlamayı bırakmısım
bisey sorayim gecen sene ydi sanirim KS sende iken egzantrikli vts ile yurudugunde vts in sahibi en hizlinizla hangisiyse onunla deneyim dedi ve boy hesabini sen bilirsin kac boy gecilddigini aracin
edirne yolu 3.4 tane rocco ve copperS
flanda vardi bende ozman JGL Rs vardi VE vts i gecerseniz ben denerim dedim cunku bem geciyodum vts i hic denemedik bile bosa nemzin yakmaktan baska bisey olmadi nenim icin
egzantrikliyi zaten gecme sansin yok onu bunu gectim deme zamaninda yurudugumuz araba ks
bırıncısı en hızlı hangınızse onunla yuruyeyımı sen dedın dıye hatırlıyorum abı cunku jgl ahm yı gecıyodu dedınız boy hesabı 195 te kestık 4 5 boy cıvarı gectınız bız 5 ıncı vıtese atmadık he atsakta nolucak sonucta egzantrıklı ıllakı gecıcektınız semttekı butun hızlılarlada ertesı gun denedınız.. onu bunu gectım derken bı yerımden mı sallıyorum ben ve yımı gectım dedım jgl yımı gectım dedım .. ?o ya gun en hızlı bendım ben denedım revo lu scıroccoda vardı onunla denemedınız daha yavas dıye onuda hatırlatıyım he kaldıkı ben boyle seylere takılan bı ınsan degılım cok umursasaydım m3 alırdım turbo s2000 yapardım bu konuda bı ıddaam hıc bı zaman olmadı ve saxo ıle denemelerın vıdeosu foruma konuldu masallah dedım bızden hızlıymıs dedım o gecede aradım tebrık ettım hatırlarsanız
Konu 56 olmuş. :D Denemelik 106 gti-saxo vts aranıyor. Atmosferik ağzı beraber dolu olsun mümkünse. Şoför hariç heryeri sökük olabilir. :D
sen 190 sin vts 220 senin jantlarimla vts in jantlarinin arasinda 2 inc oynuyo ondn sana gore 190
220 de vts kesiciye giriyo dogal olarak;)
jgl yi gectim demedin zaten c.f.e rs i geciyomussun ya ondan yazdim jgl vts i geciyo zaten ki vts i gecemedin rs i nasil gecicen onu belirttim