araba kafa burun gitse kornayı anlıcazda resmen acıyor ıste.biraz eleştirmek yerine tebrik etmeyi bilseniz![]()
araba kafa burun gitse kornayı anlıcazda resmen acıyor ıste.biraz eleştirmek yerine tebrik etmeyi bilseniz![]()
by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans
kornayı niye oyle çaldıgını bi açıklasa sorun olmayacakda onu anlayamadık ondan takıldık ordatebrik etme kısmına gecemedik.
hem mesele sadece korna mı.
4 te bariz gelmeye başlıyor kardeşi ama ondan bahsetmek yok. onu boşver sorunca da kimsenin tap sipidinibekleyemem diyor. yaw arkadaş top speed dediğin nedir yaw. senin aracın kıçını yırtsa zaten 225 goruyomuş işte. neyi bekleyemiyosun. bekleyemediğin "kardeşin" gececek yabancı değil.
rahat ol yani.
hem sen merak etme o zaten 5 e atınca hemen gececekti seni. fazla surmeyecekti, fazla beklemeyecektin
kardeşi bi vites atıyor aracı bi boy geri düşüyor. onu da soylemiyor. biz soyleyince de ben aracımı veririm şanzımanını kırar, yuzum buruşmaz vs diyor. yaw adam vites kaçırmış olamaz mı.hemen neden kardeşini savunuyosun.
. sen kardeşini boy boy fark koyup plakasını verip çarşı pazara raklam edince bişey olmuyor da biz vites atamamış deyince mi olay oluyo savunmaya başlıyosun
hadi bunları da bıraktım o rocco nasıl 225 beygir oluyor. onu da anlamadık.
2 gundur onu anlatmaya calışıyoruz hala nasıl geçtim, iyi geçmişim, bak bi video daha var orda da geçmişim muhabbeti yapıyor. kabullenemiyorsunuz diyor. neyi kabullenemeyeceğiz geçtiğini görüyoruz zaten . gözümüz kör değil. aklımızıda yemedik. ama sen bize 140 lık bi aracın 225 lik bi aracı nasıl geçebildiğini bi açıkla. gözümüz yanında mantıgımızda kabul etsin.
ha illaki gecer diyosan roccolarla basmana gerek yokki m3 lere sık. 225 liğe bunu yapıyosan 300 civarıyla da kafa burun gidersin.![]()
Bu araba 122 lik ten baska bir Rocco olamaz Hadi oldu diyelim Stock 160 HP dir sahibi süremiyor olabilir. Veya 225 HP dir ama bilerek boyle bir video cekilmiş olup Forumu karıstırmak için konmusta olabilir![]()
hemşerim senin zoruna gittiği kadar arkadaşımızın zoruna gitseydi video koymazdık zaten sen boşver,bu muhabbetlerle ilgili bi kardeşlık arldaslık bozuluyosa koyim oyle kardeşliğe biz sizlerin aldıgı kadar ciddiye almıyoruz bu konuları,bizim için hobi sizin için hayat olmuş yapılacak çok iş fazla zaman kaybına ugratıyosunuz beni siz koyun videolarınızı başkaları yazsın çizsin,onu bunu boşver bak işine gücüne bukadar üzüleceginizi bilseydim gecildigim bi video koyardım
arkadaslar yorumlari3. sayfaya kadar okudum hepsi ayni yorumlar
2 aracta gitmesi gerektigi gibi gitmis
106 kilo avantajini kullanarak one cikmasi cok normal
belirli bi surate kadar 2 boy aciyo sonra ara sabit kaliyo
180 200 arasi rocconun torku yüzalı nin torkunu yeniyor
oda cok normal bisey
KS rocco iyi giden bir rocco zamaninda denendi goruldu
sunuda soyleyim sunu su sekilde dusunmeyin
150 hp lik bir araba
225 hp lik bir araci gecemez diye yanilgiya dusmeyin
iki aracinda birbirinden farkli farkli avantj ve dezavantajlari var
zaten iki aracında avantajlarını biliyorsunuz.
finalde ne olur diye fikrimde sorarsanız
rocco 19O lara kadar 106 yi gecme sansi yok
anaca 190 200 den sonra gecer tork ve hp nin hakkini o dakkikadan sonra verir
rocco o yuzden araclarin gidisleri normal
varsa 160 lik rocco benim aracimda ayni speklerde conta ve volan harici deneyelim gorelim....
o rocco gerçekten 225 beygir mi Allah aşkına?
gerçekten mantıklı geliyor mu bu? inanıyormusun buna, ciddi soruyorum?
bu kadar deneme vs yapılıyor bundan bi tecrube elde edilmesi lazım diye düşünüyorum.
bu roccolar içinde durangonun rocco su gibi gidebilen kaçtane var allah aşkına. gaha yeni videosu yayınlandı golf gti la.bakıyosun o araç bile 207 beygirlik 280 torklu golf gti a 4 sonuna kadar ancak dayanabiliyor. e nasıl oluyor o zaman bu.bu arabalar bu kadar kolay nasıl 225 beygir oluyor inan anlamak mumkun değil.
ha gti gecemez demiyoruz. tamam gecer. hafif vs ama o kilodaki 225 beygirlik bir aracı değil.
benim maksadım polemik yapmak değil, akla mantıga meydan okumamak..
ben seninle denemk isterim ks scirocco ise bu ara 225 hp değil kimse yalandan beygir üretmesin kafasından 210 hp dynoda çıktı
COP&AYF
KARAMÜRSEL SEPETİ
o rocco tam olarak 215 hp mart yada nisan ayında trtunıng dergisinede cıkmışdır dyno verileri mevcut arkadaşımın aracı şu an zaten gecebilen 106 yok arabasını gerceketen iyi yürüyor. Ama yj 106 da iyi yürüyen bir 106 iki aracada maşallah .
Bizim takıldığımız olay ne biliyor musunuz? Bu 106'nın videolarının hepsini izledim. 106 sürücüsü tüm denemelerde kendi hızlanma videosunu çekmiş. Yan taraftada bir tane scirocco var gerçekten 160 lık bir araç ama yazılımını bilmiyorum. Sanmıyorum ki 210-215 hp den daha yüksek hp'si olsun. 106 1. kornada basıp gidiyor. Scirocconunda hem en iyi vites kaçırdığı hemde 106cı arkadaşın en erken bastığı videoyu foruma koymuşsunuz.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
3846463193689 28635 - YouTube
3846332990434_32739.mp4 - YouTube
106 gti 140hp civarı rocco 225hp.MOV - YouTube
Demek istediğimi aracın 3 videosunu izleyip bakabilirsiniz. Bu arada scirocco sahibi arkadaş çok iyi vites atıyormuş ya. -3 boy![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
DSG ye para yetmeyince böyle oluo demek ki. Debriyaj pedalı roccolarda 1 metre ondan böyle oluyor.
IN BOOST WE TRUST
olur denerim benden yana sikinti yok arkadadlar amac deneme ise yanima gelip 2 yapmaniz yeterli:-)
Herkezle denerim rocco ile gic denemedim hemde denemis olurum....
dostum sen konunda haklisin bisey demiyorum dogrudur
soyle aciklik getirim
106
mekenik elektronik parcasi yok
hafif olmadi zaten nasli badina bi avantaj
rocco hem agir 106ya gore hemde elektronik
arac gecemez demiyorum gecer ama belirli bi suratten sonra rocco bastigi gibi cikip gidemez mantigida bu o yuzden hic takilmaya gerek yok be tarafsiz konusuyorum
rocco yuda 106 yida sevmem![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)