ben yıllardır söylüyorum bu vti lar yürümüyor diye..saxoya kocaman maşallah 2 kişi olmasına rağmen güzel açıyor...birde tek kişi olsa...
![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
takılıyorum beyler idare edin bea...burda polemik yaratmak için yazanlardan değilim bilirsiniz..pejomuz varya işte vti düşmanlığı yapalım dedik..
![]()
ama 206 gti pejonun en verimsiz askeri bence vti ım olsa 206 gti geçtim diye sevinmem yani...
sizleri arabalarınızı ve seviyeli yorumlarınızı çok beğeniyorum..yanlış anlaşılma olmasın..![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Her iki aracada maşallah güzel gitmişler MKIV 1.8T GTI ı da ayrıca tebrik ederim solugunu epeyce uzun tutmuş![]()
Tesekkur ederim.
Donus yolunda tek kişiydim ve gerçekten cok fark ettırdı hatta bi ara bende kadran kırdım
Vtec'lere saygımız sonsuz herzaman
Ben gelsem olmazmı
206 Gti için soyledıgınız cok dogru bencede vti'ın asla rakıbı olamaz bi 206 gti
Tesekkurler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)