teke tekte kafa kafaya olurmuş deneme. 2. kişi nereye geçse o yavaşlamış.
Printable View
teke tekte kafa kafaya olurmuş deneme. 2. kişi nereye geçse o yavaşlamış.
iki aracada maşallah. fakat rocco geriden dolarak başlamış gibi. tekrardan maşallah..
iki aracada maşallah,güzel denemeler olmuş.ama gti deki sonuç beni hayal kırıklığına uğrattı:(
Güzel denemeler olmuş maşallah.
Estagfurullah Duhancigim o senin guzelligin 3 de biraz bocaladim zor geciyor sizin ucler tam yerini bulmak gerek :DAma bu senin aracin hizli oldugu gercegini degistirmez masallah ...
Allah daha iyilerini nasip etsin insallah seninle her zaman her sartta denerim biliyorsun...
ilk ve son denemeler akıtarak olmuş.Rocco gti ın dengi olmuş yinede ona laf yok ama daha net kornaya basıp gaza basılabilirmiş
Duhan abi filtre kitini söktüğün için bir-iki basmadan sonra şişiyodur araba biraz. Filtre kitin olsa ben 1 değil de 2-3 boy daha iyi gideceğini düşünüyorum bu speclerde. :) Maşallah.
GTI iyi yürümüş , potansiyel yüksek... rocco'yada maşallah....
Yol kısalığından dolayı bazen kornalarda, yanyana gelişlerde sıkıntı oldu. Tam 4-4lük denemeler oldu diyemem fakat belli süratlere kadar kafa burun gidiyoruz.
Maaşallah araçlara güzel denemeler olmuş :)
bu videoyu izleyince anılarım depreşti :)
GTI hayal kırıklığına uğrattı beni ilginç valla 2000 cc 211 hp DSG . :)
neden hayal kırıklığına uğruyorsunuz onu anlamadım. Rocco stock haliyle mi yan yana yürüdüğünü iddia etmiş ki?!?
roccoya kocaman maşallah ciğerli bir araç çok iyi yürümüş ...