doğru walla. gişe ne alakaysa :D
neyse geleyimde bi poz screenshotını alayım gazlarken:) ankara yuruyen gt görsün:)
ama cihazlarınla gel de benim rahvanıda bi test edelim, gideri ederi nedir diye..
Printable View
denk aracların denemeleri güzel olmuş maşallah ikisinede
Her iki araca da maşallah. AYC zaten bildiğimiz bir araçtı sökülen ekstralı olmasa eminim daha iyi giderdi.
Bu arada Raşit ve Duhan, görüşmelerinizde benide çağırın diye defalarca söyledim ama halen ne arıyorsunuz ne soruyorsunuz en sonunda telefondan isimlerinizi silicem haberiniz olsun :D
Meco whatsapp dan yaziyorum cevap ver bi zahmet :)
Bu arada kavgasiz gurultusuz, vites kacirdim, o oldu bu oldu hicbirsey yok nasil roll konusu bu :D
Himm baskasina yazdim heralde . Sadece kimsin diye bir mesj gelmisti de .. Yok onemli bisi .
Puahaha harbiden ya roll isleri ters sevmez gider pbox yapar 100-200 onu sabaha kadar inceler:)
Kahvenizi icin bir video bekliyorum ama sizden :)
Ya Meciti 1 ay once ayakustu yaptik bende gti varken oyle planli programli bir bulusma degildi toplam yarim saat surdu surmedi ne adamsin ya :)
Bizde boy vites kacdi o gecti bu gecti muhabbeti olmaz gecende gecilende mutludur yapilan isten heyecan almak onemlisi sonrasindaki sohbet herseye bedel.:):)
Meco amma alingan oldun yahu :D