St de komple egsoz ile 165hp alabilirsiniz; motorunun önü bayağı açık.Bunuda ben söylemiyorum ford'un performans bölümünün başındaki kişi söylüyor :)
Printable View
St de komple egsoz ile 165hp alabilirsiniz; motorunun önü bayağı açık.Bunuda ben söylemiyorum ford'un performans bölümünün başındaki kişi söylüyor :)
Tune 1 182PS for use on the ST171 type conversion (Manifold / Exhaust / Air filter)
Tune 2 190PS for use on these Mods (Manifold / Exhaust / Air filter / Cams)
Tune 3 200PS for use on these Mods (Manifold / Exhaust / Air filter / Cams / Cosworth Inlet Manifold )
Atmosferik olarak güç almak bu kadar kolay bu makinadan..
Ford mondeodan aldığı gibi oturtmuş fiestaya motoru..
not:veriler pumaspeed'den.
valla st almayı dusunuyorum ben guzel hızlı bır arac forda bınen fordan vaz gecmıyor zaten :D gt konusu ise st daha ufak olduu ıcın sanırım daha hafıftır onun ıcınde st gıbı ıyı gıden bır arac hafıflık farkıylada bence gt yı zorlar
Bu konuya kesinlikle katılıyorum..Direksiyonu öyle yapmışki adamlar başka hiç bir arabayı beğenemiyorum..
Bu arada st hafif değilki 1150 kilo ? Zaten 0-100 deki dezavantajı ordan geliyor..
Ama testler 0-100'ün 8.4 ün altında olduğunuda bas bas söylüyor bunuda kenara koymak lazım.
1150 kılo az deıl valla söle 1000 kılo falan olsaymıs of dıom :D ama vermıs ne parcalarla hangı guclere ulastını cok fazla malıyet tutmadan guzel gucler alınıyormus şimdi bakıyorum youtube da vıdeolarına hep colt czt vıdeoları var hep gecıyor onu :D baska araba yok hzılanmada baya ıyı http://www.youtube.com/watch?v=Y-vmd...eature=related
Önünde ford yerine honda yazsaydı bu ebatlarda kesinlikle 1000 kilo veya daha altı olurdu merak etme ;)
(bknz:nerdeyse 5.20 den büyük ,amiral gemisi gibi bir honda civic sedan 1174 kilo iken minik fiesta 1150 kilo ;) )