standart ST bende var da pek iyi kullanabildiğimi söyliyemicem :) RC yi geçebileceğini sanmıyorum.
Printable View
standart ST bende var da pek iyi kullanabildiğimi söyliyemicem :) RC yi geçebileceğini sanmıyorum.
ST nerde yürüyormuş gti ile. :D Yarar geçer GTI'ı :D:D Peugeot kullanıcısıyım ama GTI ile ST sadece alt devirde yürür ise GTI belli bi yere kadar geçer. Yoksa geri kalan alayı ST. RC vs ST ise RC alıcaktır ama genede farkı görmek isterim. Ayrıca dragon07 bence ST yi çok küçümseme :)
Hadi bende biraz karıştırıyım bari gelmişken ortalığı. 206GTI, 207GT, Fiesta ST, 207RC, 206RC bu 5 arabanın sıralınışı bu şekilde mi olurdu acaba ?;)
ben bir 207 RC yle denedim,ben chipsizken burun farkıyla geçiyordum
Ersel'i de mi oyuna getirdin Serkan :rolleyes:
videolar bi nane'ye benzemiyo rampa aşşa:) st 1 kişi yok ies 2 kişi :D yok öle yok böle??? ne yani şimdi ne belli olmuş video da yada ne anlatılmak istenmiş ben ayıkamadim???
ST'yi hafife almayın iyi yürüyo ama RC,RS,Vtec gibi araçların yanın da esamesi okunmaz ;):heyoo:
ies'de bu bahsettiklerinle 6 boy farkettiyosa yuh ...,
106 killer olayına da nah diorum ;)
kilo farkı kendini baya ortaya koyuyo herhalde. Güvenlik önlemleri vs. adına araba 1280kg olunca üzmüş anlaşılan:Deli:
207 gt st'den ii olur gibime geliyor..ben eski arabamla(306gti) sıfırdan 207gt ile denediğimizde 190lara kadar kafa kafaya yürüyodum sonra geçiyodum..rolling yaptığımızda ise ben bir vites aşağıdan başlamama rağmen 1 boy geçiyodu beni..ondan dolayı st'nin 207gt ile işi biraz zor gibime geliyor..
gt st'ye göre tehlikeli max torkunu 2100 rpm de veriyor tork eğrisi de başarılı, bu yüzden çok atak