yapRRaa yedik desene abi:D Türkiyenin en hızlı Type R ını geçen Type R danda hızlı Type R olayına hala gülüyorum ctesiden beri :D
Printable View
Arenin 2 boy önünde giden S2000 şu anda bütün Atmosferik S2000lerden hızlıdır.DBS YGSden de hızlıdır Açık ve net. Dikiz aynası diye ön cama bakıyor olmayasın Engin. Hız biraz yanıltır *****.
o değilde en hızlı s2k atmosferik kim hakikaten?
Bitane turbo altyapili olan 2007 var ama ne rollu var ne baska biseyi :)
Muhtemelen BKM'dir. birde ... var t1r varken fena değildi. hatta iyiydi, ancak dual'e döndü falan son durumu nedir bilmiyoruz.
BKM nin 5 le 6 beton gibi ama denemeden yine bilemeyiz bi geçe Emreye söylerim çıkartır Emre de temiz çocuktur hile hurdası yokturda bu ara işleri yoğun yeni bir iş kurdular ona biraz zaman ayırması gerekiyo gecesi gündüzü yoğun çocuğun
Ya abilerim uzatmayalım CUK EMG konusu kapandı cumartesi akşam çıkıcaz ben pazar konuşucam , sevmiyorum bu ön sevişme muhabbetini:D dün Muharremede dedim yanlış anlamış
yarın konuşucam demiştim ben stres oluyorum burda konuşulunca denemeden önce o yuzden ctesi deneriz kim hızlıysa tebrik eder saygılar
Dün yasin denemek istedi kendisi görürse yazar ben basmadım geçer yukarda allah var benim arabamın soluğu ne dbs ye yeter ne ygz ye nede ba ya
ama bana 2 boy atan adamda YGZ yede BA yalada baya baya yürürler neticede ben kendi arabamı denedim gördüm ve en iyi yürüyen S2K larla denedim hep belki bu yüzden size bi mini ortalama gidiyo gibi duruyo
168 HP mini
240 HP S2K
Arada standart olarak 72 HP var yani bir adet ortalama şirket aracı :D
mini 1.6 litre
S2K 2.0 litre
benim aracım fabrika çıkışı 6800 dd dönerken bir S2k Redline a 8800 de girip 9000 de fuel cut a giriyo bakın nereden nereye gelmişiz
denediğim S2k larda hafif janttan egzosta kmisinde kaputa kadar var filtre var benim arabamda stock değil ama aradaki o hatrı sayılır 72HP yi nasıl tölöre ettiğimi bir görün
aracımı birçok arkadaşım tebrik etmiş maşallah demiş allah hepsinden razı olsun :D
atraşehir shellden sonra burayıda polis basıcak daglın tamam
230 kmh cooper Bulundu tamam
Ne zaman bi s2k BA typeri geçer ozaman hızlı olmuş demektir :D
:D vay be anlamışsın bravo abi ben sabhtan beri onu yazıyorum ya işte ben bu arabayı yürüttüm diyorum işte ilahi güçle iman powerla yok ciğer yürek dalak atar damar yalan işte günün sonunda nakite bakıyo ben arabamı yaptım geçtiğimi geçtim dedim bu güne kadar geçildiğimede geçildim dedim ama tebrik etmeyi bilmek erdemdir bırak 2 boyu geçilmediğim halde konuşulan olaylar can sıkıcı
ben hp s2 ile denedim ve gördüğün mehmet ile beraber en iyi yürüyen s2 dir...
zübinin s2 lede denedim kendisi farkı yazsın buraya
(250-260 lara kadar)
ben 200 e kadar deneyıp 1 boy 2 boy arkamda olan arabaları 260 kadar daha da cok acarak gidiyorum... 4.3 fınal dirve... ( ortalama aynı hp lerdeki güçlerdeki aracları)
Aren sen cekil aradan hadi hondacilar toplanin kim lo en hizlimiz :) ahahaha
Yasin bakkla hesabı olucak ama ben HP ile denemedim BA ile denedim BA yı kıstas alarak gidişimi hesapla üzerine 2 boy ekle sence arnızda 5 boy mu olur ? Alper abide onu kast etmiş olayın özü bu bende yazdım zaten ne YGZ ile ne BA ile nede DBS ile zaten yürüyemem ama benim 2 boy önümde yürüyen S2K da zorlar sizi neticede yine geçersiniz
arenle şekerpınar dönüşü en arkada kaldık dedim bisey anlayamadım bari sen le sıkalım yok dedi ilk önce muharemle ayf birkanın tt ile denemem lazım:) deneyemedik...
Tam reşitlik konu
şimdi ba 2 de 80 de bassa 3 te 160 yapıyor 4 te s2k yanına gelir
70 te iki de 7000 de olur 3 te 150 yapar 5 te önde olur
cai headırs todo mugen todo :D
Hepimiz Bilaliz Hepimiz Aktepeyiz :)
28 agustosmuydu draglar :)
oynamayın üstüme keyfim yok :)
bilal abi bana uzay boşluğu sokarmısın abi :D
dosthane bir şekilde :)