Aynen kanka biz canli canli gorduk:icon_tup:
Printable View
hafif jant ile ağır jantın kendine göre + ları var. Hafif jant ani hızlanmalarda + sağlar öne fırlamanıza yardımcı olur anlık çevirmesi kolay olduğu için. Ağır jant momentumdan dolayı max hıza yakın hızlanmalarda daha iyidir. Merkez kaç kuvvetinden dolayı dönmeyi kolaylaştırır.
Abi bunu canli canli deneyen kim var merak ediyorum ben zamaninda job type r bendeyken sagolsun enes kankamla paso basardik yanyana fln ba kafa cikardi oyle kardes kardes giderdik herkez diyodu jant soyle boyle diye yine sagolsun mehzent kardesime bi telefon mugen mf10 lari sus type r dan sokup joba taktik ertesi gun enesle yine yanyana geldik araba 5. Viteste arka kapiya kadar geriledi biz gorduk hicbir faydasi yok bana gore 70 220 bandinda he sifirdan kalkista alttan basmada fark edermi bilmem biz denedik roll de bi faydasi yok bence
Abi hikaye valla millet arabasini kurcalamistir ayardir sudur budur ben bi gece once denedim yanyana ertesi gun geldim az daha gerideyim iki aracada yapilan hicbir islem yok yakit ayni hava ayni jant olayi piskolojik denemesi bedava varsa kafa burun giden iki arac birine takalim hafif jant bakalim ben canli canli gorup denemeye hastayim 106 tada oyle bagajdan atilan agirlik coook fark eder dediler bagaji soktuk 18 kg taktik fiberi ceyrek boy ileri gidemedik abi mami abi soylesin
jant ölçüleri ile ilgili bi dergide çıkan karşılaştırmalı testten alıntı yapılmıştı burda. aradım bulamadım şimdi. ölçü arttıkça performansdaki düşüşü net şekilde gösteriyordu ordaki değerler.
benim bi arkadaşla yaptgım denemelerde 18 den 16 janta geçtikten sonra aracındaki bariz iyileşme farkediliyordu.
maşallah NG ye..
bu 106 şu geçen seneki AC den hızlımıdır?
:icon_tup: eyvallah enes.
Aynen Bilal sessizim arabam yok:( sıkıntı vardı bulduk sorunu hallediyor Savaş Ustam h.sonuna alırsam bikaç kozmetik işi kalıcak.
K24-25-26 projesi kesin olucak fırsatını kolluyorum heran siparişi geçebilirim 1 ay hazırlık süresi var 1 ayda kargo-gümrük bizde olur. Usa den ERL den alıcaz sölemişimdir daha önce. hacimli ama aynı zamanda da devirli bişey olsun istiyorum. heralde k24 yaparız allah korusun bloğa bişey olursa 25-26 devam etme şansımız var enazından:D görüşürüz abi selametle:heyoo: