maşallah ng çok fena gidiyor
Mamiiiisayfa baya ilerlemis ya ben yeni gordum valla beton dokuyordum is guc kosturmaca massallah massallah antremanlari yap asil maca daha var
Zangirt diye 260 indiren typer zaten yok ole Vede rollerde typerlarda cogu
Kez 250 bile zor gorulur 5 biter yaris biter gibi oluyor genelde
eyvallah paşammm...
yeni setupa gecıyorum tabıkı senın bılgın dahılınde ...loadingggg...
adem abı harbıden 106 bana yapıstı bırakmıyo beni
1.8 ise yaradı fakat hafta ıcıı strokerı sokuyorum yenı setupla denemelere devam ..biraz devir dönmenın vaktı geldi ..
sende hep yazıyorsun be kardeşim çıkarında sizide görelim. bi ara.
en 230 dan sonra mermiiyim demiyorum ama bilinen ve denediğim arabalardan aladığım birsey var polemik yapmayı amma seviyorsun ha.
http://www.youtube.com/watch?v=nOu3-...3&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=EfkmRp3cloA
ben farkı kapatır yanından uzar vb bişiy mi söyledim...
hızlı arabaya genelde herkez kaldırır. bu böyledir.
dbs beni gecti tebrik ettim sadece 5 sonu 262 leri gördüğüm için vites atmada zaman kaybım yok ok.. buda bana 1 1bucuk boya kadar kazandırıyor. bu bagriz ve acık bişiy neyin derdindesin sen her konusmama bi tuhaf polemiklerle geliyorsun_?
PowerTune
200 veya 210 ne farkeder senımı kırcam 10 km ıcın benım arabanın 4 u 200 de bıtıyo ben 5 e attıgımda gecmeye baslıyosun hatta kadrana baktıgımda 215 gıbı tam arka camurlukta oluyorum ama dedıgım gıbı sıkıntı degıl sonuc ıtıbarı ıle bellı bı hızdan sonra gecıyosun ....tebrık ederim...
metin o gecede sana söyledim. tebrik ettim. 230 larda ben trafiği ilerden görüp durup sana sellektör caktığımın bir cok kez farkındasın galiba ben frene bastıktan sonraki 5 boydan bahsediyorsan helal olsun. sana videomuda izlettim gel dedim izleyelim, varmı burda 4 boy dedim bak frene bastım dedim. araban matkap gibi maaşşalah, sana uzunda farkı kapatırım diye bişiy söylemedim, ama o farktanda daha da acamayacağını bil istedim. sağda solda konusmadım konusmamda. koyulmuş bir video var araban sıkıntılıyken ki video var. millet ona bakarak sana neler söyleyı neler dediğini sen bana anlatıyordun ben sagda solda değil lütfen metinim. bari seninle polemk olmayalım tekrar tebrikler. olması gereken bu.
PowerTune
çıtt çıttt çıttt(cekirdek yeme efekti)
konu izleyicisi oldukca fazla..
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
sağlık olsun sonuçta tekrar denenebilir musait olununca. Bu ara hem yollar kazılı trafik falan bide sıcak millet geceleri bile sokağa atıyor kendilerini![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)