yasın yazıklarını ıyı dusun tasın oyle yaz... BK nın nerde ne durumda oldugunu hergun goren adamsın araba bıttıdemı gelmedık... olm bı kac kısıyı gectınde kendını kıngmı sanıyosun sen? heryer yok benım arabam dıger typerlardan cok hızlı ben cok hızlıyım benım arabam sole bole. herkes sana uyuz suanda bunu bıl, adam kendını ne sanıyosa dıye orda burda konusuluo ama sen avara avare dolan ortalıklarda. bı dahada bana SAKIN yok cıkarında edınde bılmemne dıye konusma ben klavyede konusmam yuzyuze cok guzel konusurum bılgın olsun. ne ygz dınlerım yasın...
ben kendime kıng demedim hakan, arabam diğer kprolu typerlara göre daha iyi gittiğini iddea ettim, bunu sadece bende iddea etmedim, kaan mami abi ahmet göksel tamer vsvsvsvsvs... bir kaç kişi dediğini buyurun cıkarın sizlerde gecin...
ben avare avare ortalarda dolanan bi adam değilim yanlış tanıyosun beni. ne kadar tanıyosan, yüzyüzede görüşür konusuruz sıkıntı yok.
bana anladığım kadarıyla bir tek sen uyuzsun herkez dediğini buraya yazsana herkez kimmiş...
beni bilen bilir tanıyan tanır sende tanırsın zamanla. kimseyle alıp veremediğim didiştiğim uyuz olup gönül koyduğum kimse yoktur, kimseninde bana yoktur. buna kalıbımı basarım. cevremde muhatap olup konustuğum hiç kimse. konuşmayıp arkamdan sallayanlar da çok da tın... onlar kendi cehaletlerine yansın.
PowerTune
araca da arac sahibine de saygı. araba mermi gibi bence. limitte de gitmiyor sanki, yani biraz sermayeli gibi geldi bana.
---------------------------------
olm senin gibi 10 senelik dostuma araba bulmıcam da kime bulucam. gel bir tane var s2000 ilanı yok. 2005 model, ama takas yapmaz.
tek parca degiseni var. servis bakımlı.
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
bana diosun birde yasın, bu oncekı denedıgımız yanı suan ustte olan lınkler onlar ıcın konusmutuk denedıgımız aksam DBS nın baskı balata vites sorunu vardı koyulmıyacktı..
ama sabahı gormeden vıdeolar nette ben ona kızıyorm madem oyle bunuda
parcısonali benım haberım yoktu koymus dedın bana smdı ben bı yorum yazınca ıkıde bır yazma dıosn..ben sana o aksamda dedım DBS vıtes gecmedı halde arkadan yetısıo sana durum bellı sende dedın benı gecer dıe ama iş nette daha deısık konusuldu yok DBS nın motor sesınden ayarına herkez yorum yaptı sayende bılıp bılmeden .. şunuda bıl en son denememızı ben cok ıstedım okadar konusmanın ustune gör die.. yoksa benım bi iddam yok her zaman soyluyorm..
dip not .. istersen bu aksam cıkalım uzunda dahada mesafenın acılacak die tahmin ediyorum tam net görelim..??
metinim ali konuda yazsın bu konuyu cok konustum seninle yukarda da yazdım arabası sıkıntılıyken ki video diye beni o zamanda gececğini söyledim, dünde söyledim. neticede gececeğini herkes biliyordu ki olması gerekn bu zaten,yada o zaman ki konuya ve yazdıklarıma bi geri dön söylediklerimin düşündüğümün dışında klavye basında bişiy yazmışmıyım_?
bu akşam muhtemelen bizim bu tarafta cıkıcam buyur bu tarafa gel birdaha deneyelim.
PowerTune
Ilk defa s2000 lerin rollerde bu kadar boy gosterdigini ve tartismalara girdigini goruyorum. Daha da gozum arkada kalmaz.
Bu arada Muharrem senin arabada hafif jant ve kaput etki ediyor mu arabanin gidisine? Jantlarimi cok begenmeme ragmen bazen ben de dusunmuyor degilim. Kasintim tuttu gene.
Arkadaşlar yanlış anlamazsanız avrupa yakasının aracı olduğum için yazıcam neden hep anadoluda basıyoruzz hem o tarafın otobanınıda uzun zamandır rahatsız ediyoruz arada avrupayada bekleriz burasıda güzel![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)