maşallah iki aracada.
Printable View
maşallah iki aracada.
Stock king zeeeeeseeeee :D:D:D
maşallah ZS'lere çok iyi ikiside.
EH in çorlu şubesi zs:) senin devrin vtec üstü 5500-6000 arası
sen 5000 de kalkıyorsun vtec üstü kalksa idin kafayı çıkaramazdı unutma:)
aracı sattığım hakan arkadaş bana videolar gönderdi... ben yüklemeyi beklemden yazıyım dedim.. böyle şeylere gerek yok.. hazırlayınca konuya eklerim.. ayrıca denemeler vtec devrinde olmuş..
1, aracı sattığım arkadaş la 3-4 ay önce konuştuk vti ile denemem o zamandan sonra oldu..
2, vti ile denediğimde aracımda yazılım yoktu ? gkd kardeşim biliyor sitede beni tanıyanlarda biliyor.. yazarlar görünce..
3, stok halde dediğiniz araç 160 hp üst devirde yürüyor benim aracım 137 hp stock hali...
4, amaç aracı satmak için video koymak değildi yüklü bazı arkaşdaşlar kafasına göre konuşmuş ayıp aracı alan arkadaşın ben söyleyene kadar ne yazılından nede videodan haberi yoktu ..
5, ben dolu vti ile denemek istedim hatta sitede fv 1100 plaka bymesut arkadaşımdır.. o tanır beni 10 boy yesem yine koyardım video..
6, ben ilk vti denemesinde daha çıkamdan vti in içimden geçeceğini söyleyenlere kızdığım için video koydum..
amacım vtecleri ayırmak değil korkutmak ;) tı sadece :D
unutmadan 206 yı alan arkadşaın video yu buraya koyduğundan haberi yok ? yeni öğrenmiş..
Rol amaç için yapılmaz zaten zevk işidir herkes maddiyatına göre bişeyler yapar elinden geldiğince
Biz yani ben olaya şurdan baktımbir video konuluyor araban vtec i geçiyor, olabilir normal geçilmeyecek araba yok sonuçta
ARaba çorluya gidiyor yakın bir arkadaşımın stoch arabasıyla deniyor ve o stoch arabaya geçiliyor
Amaç burada marka model olayı değil yanlış anlama ister istemez insanın aklında soru işaretleri oluşuyor bilirsinki video çekilip birsürü araba satıldı bu sayede
Ama sen diyorsunki böyle bir durum yok saygı duyarım
Bide biliyorsunki Vtec düşmanı çok bizi mazur gör:)
206 nın sahibide sadece o videoda geçti diyor... neyse bu uzar gider hayırlısı olsun ben aracımı hakkını vercek adama verdim.. sıkıntı yok benim açımdan... zaten aracı alan kişi roll felan uğraşmam dedi ama video nun buraya konduğundan haberi yokmuş beni geç vakitte aradı cidden ..
Beterino , lemansla deneyelim bu gece :):) masallah iki aracada...
Bu gece deneme varsa bende gelirim.
hiç bir gti RC gbi yürüyemez :D:D kesin kavga cıkar .....
varsa iddası olan çıkalım deneyelim...
Deneme olursa haberim olsun :D
way, halo kara sahalara geri dönmüş:D
duygusal insan:D
akşam hareket olursa bi pm atın çorlulu kardeşlerim pulatıda alır gelirim :)
halo geldiğin hafta haber ver, izlemeye gelecem:D:D:D
ibo gel bu gece çorluya gidelim bak rakıda varmış :)
çorlu bekle bizi :D:D
filtre egzos var halo'nun arabada beyler başkada bişey yok. ciğerx o.:D:D