bu yorumdan sonra denedik. gti RC ile yürümüyo stock bir RC ile yürütmesi için biraz para harcamak gerekli. Çok rahat ayırıyorum. :) RC farkını yansıtır :) Roll king RC :)
Printable View
ZS 206 yı canlı görmüştüm çorluya DD ile geldiğimde maşallahı var ama ZS vti'ın yeri ayrı =) maşallah araçlara güzel deneme olmuş.
birkay whatsapp'a gel sana bol bol BMW fotografı atıyım kanka :D
erbin dün konuştuk daha zs yürümüyo falan demişsin ayıp etmişsin arkadaşım videoları koymaya gerek yok kalkamadım falan dedin burayada yürüyemiyo demişsin kalkışta 2 boyla bitişte aragazla gecti roldede 4ten sonra sen alıyosun bu nası oluyo gitmiyomu bu araba şimdi yine deniycez yine deniycez diosun buraya yazdıklarına bak çok ayıp böle konuşmalar devam ederse deneme flan olmaz bida seninle.
vti 1.6 motorla gti 2.0 arabaları geçiyor daha ne olsun.japonla fransızın farkı açıkca ortada.
hangi stock 106 kalkış haricinde oda hafif olmasından dolayı bir 2.0typeri geçiyor örneği varmı?
o harici bu harici hafifi mafifi baz alacaksak 40 tane terane çıkar ortaya :)
1 vites bitene kadar önde gider 106 sonrası *****.
106 GTi vs Civic Type R - YouTube buda kalkış videosu
yarışın başlangıcı bile gözükmüyor iki araç yan yana otobandan geçiyorlar.neyse tamam gti hondalardan daha iyi diyosan tartışmaya gerek yok.
DBS TypeR - Mami's AC 106 GTİ - YouTube
al bu görünüyor hemde dbs type-r :) başka istersen devam edeyim konuya lönk diye kaliteden bilmemneden atlayan sensin videoları görünce tartışmaya gerek diyen yok diyende sensin bu ne pehriz bu ne lahana turşusu derler adama :)
fransız japon farkı :)