Anlasilan bizim Okan Burgazi da birbirine dusurecek :D Olm Okan ne istiyosun lan bizden :D Bi huzur ver akü :D
Printable View
Anlasilan bizim Okan Burgazi da birbirine dusurecek :D Olm Okan ne istiyosun lan bizden :D Bi huzur ver akü :D
burgazın birbirine düştüğü yok işin boku diğer şehirlerde araba deneyip başka araçlarla bakkal hesabın yapıp burgazdaki araçları geçeceğini sananlardan çıkıyor işin özeti o aslında evdeki hesap çarşıya uymayıncada geçme geçilme derdimiz yoktu stepnem vardı şöförler eşit değildi olayları başlamış sonuç olarak bu gsi th plaka 306 yı geçtimi geçti bunu ek.civic ibrahimde böyle söylüyor gsi sahibide böyle söylüyor ha stepneni atar gene denersin geçersen geçtim dersin bu videolarda dostluk çerçevesinde geçme geçilme davası olmadan çekildi zaten her denememiz böyle sıkıntı yok yani sonuçlar ortada uzatmaya gerek yok..
iboyla barisi tanimasam birmirimize dusurucek cocuk bizi olmayan seyleri olmus gibi gostermede ustune yok gittikce bos muhabbete sariyosun okan senle muh olmuyorum o yuzden konuyla alakali yorum yapmiyoruum bidaha kabul ben kimseyi gecemem yazik bana
amaç birbirine düşürmek falan değil lafı döndürmeye gerek yok ben sonuç ne oldu dedim bana söyleneni buraya yazdım söylenmeyen şeyi götümden uydurup yazacak halim yok ibrahimde barışta burda yazıları okur farklı söyledilerse okan yalan atıo derler zaten merak etme yalan konuşcak halim yok hatta 1 boy arkanızdan basıp 3 boy önünüze kadar geçmiş yani toplamda 4 boy yapar bunuda ben uydurmuyorum bahanen varsa yine dener video çeker koyarsın benimle muhattap olmana gerek yok ben senin artık emin olmadan birşeyleri iddia edemeyeceğinden eminim artık o yeter..
olm sen niye uzatıyosun bu muhabbeti bu kadar bizi niye karıştırıosun, biz o akşam kutsalın arabasını görmek için çıktık oda zaten bişeyler yapıcak arabasına farkı görmek adına, zaten benm kutsalla ilk denememle son denemem farklıydı sanki arabası sonradan açıldı, barışla denemeleri tam ne oldu bilmiyorum, sende daha fazla karıştırma kutsalda bi kaç güne burda uzatmayın çıkarız deneriz net bi şekilde görürüz, forum ortamına taşıyıpta insanları soğutma bazı şeylerden ;)
aranızadaki sorunu reelde halledin yada burda halletmeye çalışmayın hepimiz aynı ortamdayız sonuçta germe ortamı
hepimiz arkadaşız geçme geçilme derdi yok bizde bunu sende iyi biliosun
evet haklisin yazarlar buraya ;) olanlari orda biz iboyla basiyorduk ruzgarimizdan cikti geldi sen merak etme seni ilgilendirmeyen konularada burnunu sokma biz zaten video cekip teche koymak isyesek sarylari esitler basardik senin lay lay lom muh burda vakit geciremiycem bArista cok yakin arkadasim iboda suna emin ol araba yuzunden kavga edip birbirimize sekil koymayiz emin ol
bu arada bugun ben gecerim yarin ibo gecer oburgun baris hepimizin arabasi saglikli yuruyen araclar oyuzden o konudada sikinti yok ;)
hey allahım ya olaylara bak sanki ben herhangi bir araba kötü gidiyor yazmışım gibi muamele yapmayın bana ara bozmaylada hiç işim olmaz
ben bana söyleneni aynen buraya yazdım amacımda gsi ın sağlıklı olduğunu anlatmaktı
varsa hayır ben okana aksini söyledim diyen kişi çıksın yüzüme konuşsun götümden hiç bişi uydurmadım ben reelde farklı sanalda farklı olmayın ayrıca geçme geçilme derdi olmayan insan çıkıp burda geçilmişsin deyince neden kükrüyor onu anlamıyorum o niyetle deneme yapıyorsan evet adam geçti dersin kapatırsın neyi ispatlamaya çalışıosun arkadaş her deneme araçlarımızı görmek için yapılıyor zaten size düşmansınız diyende yok düşman olun diyende yok dürüst olun yeter
bana yalan atıo diyen varsada çıksın söylesin
kukremismiyim ala ala nerde o kukremis olan yazim benim ya ki ayriyetten biz kendi kendimize ciktik bos bos opette durucamiza gazladi geldik giderken ben one ciktim donerken baris cikti bunun aksini kimse solemedi zaten geri kalanin yazmisim iste buraya ki f7r gsi denemesi altinda bize laf soyleme cabadi nedendir anlamiyorum surekli biseyleri yanlis anlama cabasindasin ve anlatma cabasindasin anlamiyorum seni sen nekadar atar yapip burda kendini farkli gostermeye calisma okan seni cok iyi taniyorum seninlede hoc bir sorunum yok herkesin karsisinda yaziyorum ;) hep kendi kafana bi kavga cabasina giriyosun laf soleme cabasina giriyosun
50 defa yazdım yine yazıyorum
Gsi hakkında yanlış anlaşılmalar olmasın diye giderinin iyi olduğunu anlatmak için 306 gti ı geçtiğini yazdım bu senin aracına kötü gidiyor dediğimi göstermez aksine onu bile geçiosa çok iyi gidiyordur anlamına gelen birşey yazıyorum ama sen anlamak istediğin taraftan anlıyorsun benim senlede sorunum yok sadece birbirimizle artık muhattap olmayalım yeter çünkü bende seni çok iyi tanıyorum artık biz yürümeyen 106 ları bulup deneyip kendimizi hızlı gösteren kişileriz hatırlatırım sen kralsın biz sana ne yetişebiliriz nede senin kadar bilgili olabiliriz yeterince anlatmışımdır zaten kapatalım bu konuyu..
f7r güzel ciğerli çıktı dahada iyileştirecez inş çünkü oda arkadaşım barışta arkadaşım iboda arkadaşım f7r geldiği gibi daha kullanmadan 1-2 saat sırf filtre sistemi için uğraştım kendi arabam için yaptığım sistemi bozdum f7r ye taktım sonrada değişimi sahibi görünce şaşırdı hepimiz mutlu olduk gerekirse sabaha kadar evimi garajımı açarım hepsini hızlandırmak için elimden geleni yaparım. Barışada kaç kere söyledim gel sökelim emmeyi falan boş bi zamanda polish yapalım dahada hızlanırsın dedim ben üşenmedim o üşendi diye sökmedik ben sana kendimi anlatamam çünkü sen anlamak istediğin yerden anlıyorsun ben sezarın hakkı sezara derim neyse onu söylerim yakın arkadaşlarımın araçları için çok şey yaptım ve yapacağımda okadar ama senle işim olmaz
okan zaten benimle isin olmasin senle surekli polimige giriceme konusmam sinirimi bozmam enazindan sana uzuluyorum bole yaparak bu nickide banlatican baska bisey olmiycak yani