araclarda herhangi bir hafifletme varmı acaba ?
Printable View
araclarda herhangi bir hafifletme varmı acaba ?
maşallah araçlara kazasz belasız ...
yasin ne zaman sokuyosun arabayı ?
Maşallah ok gibi gidiyorlar allah korusun
nasıl bırseysın sen yaa :D
maşşallah DBS ye zıpkın gibi gidiyor :) bence uzunda dbs daha çok gidecek gibi .
DBS ye maşallah SAVAŞ abi seninde ellerine sağlık dbs taş gibi.
Yasin abi YGZ yi artık en tepede olmalı artık.. :)
orçun geldi orçun geldi diye bahsedilen sanırım ben değilim :) ilk başta her iki aracada maşallah çok güzel yürüyor nede olsa iki aracında yaratıcısı SAVAŞ MOTORSPORTS :)))) benim esas değinmek istediğin konu metin kardeşim seni ilgilendiriyor. beni kesinlikle yanlış anlamanı istemem ama bu tamamiyle benim görüşüm sonuçta ne yapacağın seni ilgilendirir. bana göre bir arabanın bir kocası olur :) ben DBS tayyarı aldığımda isim vermiyeyim önceki servisimde istanbulun tanınmış çok kaliteli servislerinden biriydi burda çok arkadaşımız bilir zaten ama ben buna rağmen aracımı SAVAŞ MOTORSPORTS'a götürdüm ve Allah razı olsun ustamdan çok memnunum. sen diyorsun ki mesafe uzak istanbulda oturmana rağmen :) ben kalkıp bursadan geliyordum en ufak bir ses için bile olsa :) takdir senin tabi gene artık araba senin sonuçta :)
DBS de hafiftletme sadece arka koltuk yok..
YGZ de benım bıldıgım ve gordugum.. arka koltuklar ve panzotlar taban halısı dahıl sokuk on ıkı koltuk zaten orj den daha hafıf ve karbon kaput var
bunlar benım gordugum yanlısım varsa duzeltın..
iş öyle 10 - 20 kılo ısı olsa zaten ben yasınden okadar agırımdır :)
maşallah iki tayyarada ikiside zımba ama dbs parçadan dolayı daha hızlı...
gidişide seside cok güzel
İki aracada maşallah DBS fenna
masallah her iki aracada :)
bu akşam bi aksiyon varmı arkadaşlar 3typer gelmeyi düşünüyoruz