tmm tmm yolladıgın vıdeoları ızlıyecem ama sımdı eglence zamanı cıkmam lazım..rahat uyu gecersın sen DBS yı de YGZ yı de valla bak sorun etme..![]()
günün malı - YouTube
Kim üstüne alınırsa![]()
bu dolulukla ygz yi 3 boy geçtin üzüleceğine seviniyorsun seni tebrik edenlere laf gönderiyorsun dikkat et videonun altına bu slm yazısını not düşerler sonra üzülürsün büyük lokma ye büyük laf konuşma benim koltukları sökme gibi bir olayımda yok koltuklarımla istetmemle üzebilirim seni .
vay be zamanında bu typer turbolanacaktı yigitin kafasına zorla girip n/a olsun diye cok dil dokmustum iyi mi yapmısım kotu mu yapmısım bilemedim2 sene oldu hala dbs hala dbs
![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Haktan sen neden bu kadar agrasifsin kardeş..neden bu son zamanlarda özellikle gri fabrikasyon typerı aldıktan sonra postlarına dikkat ediyorum sürekli herkese atar gider bi gerginlik..sana bi öz güven gelmiş sanırım..neyi paylaşamıyorsun bu insanlarla..
Haktan ben typerlarla inan ilgilenmiyorum hiç dikkatimi cekmiyor valla..ben sadece typerın sesine hayranım haricinde dikkatimi çeken bi arac değil..Allah kaza bela vermesin benim gözüm yok..
ama burada dönen muhabbetler hoş değil yok yancısın felan,adamın arkadaşı haliyle yazıyor bak senınde arkadaşların yazıyor o zaman onlarda senın yancın mı oluyor..
benim bildiğim yancı kahvede masada beleş cay içendir
Yeri geliyor herkes yüz yüze bakıyor dimi?şimdiden arayı bozmaya gerek yok yarın birgün bi araba yaparsın merak eder dbs yi cagırır dostça deneme yaparsınız mesela..ama dönen muhabbet hoş değil be..laf yarışı felan hiç birimiz liseli değiliz..gerek yok bi sorun varsa tel diye bi icat var konuşun kapatın bu konuyu..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)