www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Ben dedim ya stp gelir kusuratli degerler verir, al iste oz.cum bak bakalim 7.63 diyo selcuk rpf03 ler icin nediiceksin![]()
TeamPASAOGLU
King' mink stendap yapmayın artık yeter da selcuk Hakan ne alıp veremiyosunuz benle Allah'tan uzun zamandır typer maypar uğraşmıyordunn kovalamiyordun Nedir bana karsı bu afralar vefa dükkanda sana bozuk atarken bile onu uyarip kızan Benım ya nedir bu selcuk yuzyuze adam gibisin burda bı halledersin ya oldugun gibi görün ya göründüğün gibi ol hakikaten bu ısı keyifden başka seylere sürüklüyorsunuz, buyrun king sizsiniz... Meydan sizin olsun arkadas...
Diğer yorumlar iyi dilekleri icinde herkeze teşekkürler
PowerTune
Stand upci sensin yasinbizim arabalarimiz digerlerinden cok hizlida farklida ... Birak baskasi soylesin ... Cok merak ediyosan Bahadir abiye sor onla konustum bu konulari
2 aracta gzl gıttı. YGZnin fd cok uzun. tork baya dustu oranlar uzadı. keske 4.7 olsaydı daha iyi olurdu.
ygz egznatrik ve fd ile en çok iddalı yürüyeceğini DBS nin önünde olacağını tahmin ediyorum..
İçi temiz adamın arabası herzaman yürür.
Artık DBS ye setup yeniliği lazım , daha iyi bi egzantrik , daha iyi bi header daha güncel bi ayar oda hızlanır.
Yasin bana zamaninda typer aldin gotun kalkti dedin sonrasinda seni elimden tuna aldi unutma ... Nasilsa denk geliyoruz ben sana yuzyuze anlatirim gerekeni... Sen burda yaz ciz bu sekil![]()
kardeş yok diyon eywallah ben bunu senin alçak gönüllülüğüne veriyorum hazırlananlar war ayrı cıksınlar izleyelim keyifle ama sunu açıkca yazayım bugüne kadar izlediğim aklımda kalan 2 type RR var dbs ve sus baskada görmedim gerçe sus kayboldu gitti görünmüyor yüzü piyasada artık ama bakalım çıkar birgün biyerlerdenayıp olmasın yazayım ba ygz stpde güzeller
not:atalarda geçerken oraya buraya gök gürültüsü gibi ses cıkıyor)
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)