Ara hizlanmada gelmi$ gecmi$ en hizli Na ep3 Sus-r di.He en guclu muydu belki degildi ama en hizli oydu)
DBSyi görüyorum bu ep3 de
burdada iyi yürümüşler
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
bize daha fazla masraf yaptırmayın arkadaşlar
biz bu arabaları yarısmak için yaptık yatırmak için degil, herkesle heryerde drag-Roll hiç fark etmez bütün N/A yapılı Ef-Eg-Ek-FN-EP hiç fark etmez hepsiyle deneriz.
Not:burada ufak çaplı bi sanal yarış olmuş kusura bakmayın, biz yeni yetiştik CADDEdeydik...
Halamında bıyıgı olsa amcam olurdu. Dbn ile işimiz yok 400m süremiz seni tatmin etmediyse gel seni bi tur attırıyım Punisherla.Ayrıca elek eder vs böyle şeyler yakışmıyor bahsi geçen insanlarla dostuz biz zaten sen niye ordan dekor yapıyosun ?
En hızlı ATMOSFERİK bnde aksini idda eden varsa deneyelim ?
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
O gunü cok güzel hatırladım elinden tuna aldı dimi vaybeeeeeTuna görsedee yazsa,Meger yüzüme gülüp içten ne hırs yapmış uyuz ölüyormuşsun bana! bak bakalım Birdaha elinden alan olmiycak selcuk efendi sen boş muhabbetlere Benım kayışlarımii attırma sabirliyimmmm sessizimm ama biyere kadar bak daha ileri gitmeyelim burda konuyu pic etmeyelim ok
zaten görüşucez seninle... Dahada burda cevap vermiycem sana!
PowerTune
selçuk olm böle şeylere ne gerek var. yasin size ne yaptı lan??herkez birbirine gider yapıyo
bakıyorumda piyasa şenleniyo güzel güzel bende önümüzdeki hafta çıkarıyorum typerı bizde biraz renk katalım.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
bi typer ben alayım artık ama cok merak ediyorum ne içiyosunuz herkes birbirine düşüyoo...
herkes yapıyorum ediyorum diyo kac senedir aynı arabalar. alah tekerinize tas değdirmesin..
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)