www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
suan he dese geelecekmi gelebilicekmi hayır biter ondan sonra böyle konu açılır ama bu denemenın konusuda *** oldu
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
@oz 100-200 bu hafta tazeliyelim artik havalarda isindi ama cikar mi dersin guzel bisi)
Failure is not an option.
konu sapmısss bayakeske bende trde olsaydım gzl denemeler olurdu.
konustugunuz konu type r ların düllosumu kişilerin düellosumu arkadaslar yasım 30 nacizane fikrimi yazacağım kusura bakmayın bu type r lar biri gider diğeri bozulur birisi değiştirir v.s v.s olur ama arkadaslık demek destek yandaş olmak demek huylar ama birbiriyle çakışır ama uyum sağlar kımse kımseyi değiştiremez ama sunu unutmayın derim belli ki bir tanısıklıgınız bir hukukunuz olmuş bu durumu bu hallere taşıyarak yasandı bitti saygısızca durumuna getirmeyin derim ARKADAŞLIK güzel şey
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
bahsi gecen insanlar benimde arkadaslarım. dekor falan yapmıyorum bu kadar gerilmenize ne hacet? punisher diye bir arabanın varlıgından bile haberim yok olsa ztn b.aktepenin aracını bu kadar savunmazdım.
tebrik ederim ugrasmıssınız yapmıssınız guzelde sure cıkarmıssınız dun aksam gordum ilk kez soyledim de ztn mermi gibi uzuyor alet diye.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
saol kardes.gerılmedım zaten gerılcek bısıgım yok dıger hızlı arac sahıplerı gerılsın bnm bı sıkıntım yok acık cekım hazır..
haa sunuda aklının bı yerıne yaz bılal abınınde ust postlarda dedıgı gıbı dbn egıme gore degıskenlık gosterdıgı ıcın,400 mt. kosu surelerı daha cok kabul gorur olaya resmıyet kazandırır.
bılal abının aracıyla bnm aracımın yapılıs amacları bıle farklı bnm aracım sagdece drag ıcın hazırlanmıs onunkısı tamamen gunluk kullanıım ıcın ama prof.lukla hazırlanmıs bı arac farkı tabıkı Bılal Aktepe..
@ B.Aktepe
butun sene yardımlarından samımıyetın dolayı tesekkur ederız abı.Efe nınde dedıgı gıbı akhısardakı yaklasımınla bızı ıhya ettın Allah gönlüne gore versın saygılar..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
su anda tatıldeyım akhısar 8 temmuzada ızleyıcı olarak takılıcaz nasıp olursa..austos bası gıbı ep3muz ıle turneye cıkmayı planlıyoruz sonrada austosta gerceklescek akhısar yarısına Punishe-R + EL'NinO ep3 olarak gırıcez tayyarlada bıladerım efe yarıscak..
sozum o kı bosuna gergınlık olmasın en hızlı N/A benım ve sezon sonuna kadar hedefım bole kalması yonunde. ayrıca en hızlı N/A ep3 olarakta atarımız war ılerleyen zamanlarda belırlenıcek kı yukarda belırttıgım tarıhler bu nedenle, drag' ta roll'de secın beyenın gelın herkeze saygılar ..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Buda benden gelsindyno ayarsız
HONDA EP3 CIVIC TYPE R - CYPRUS.3gp - YouTube
valla benim araba sanırım bu haftaiçi de bitmeyecek anlatmıştım express kargo bi malımız vardı usa den normalde h.sonu bizde olucaktı bu p.teside alıcaktım aracı. şimdi pazartesi gelse bile savaş paşaoğlu balayında olacak onun için bi 10gün daha beklerim toparlanmasını. o kınalı gecesi iyiydi uzuna çıkmıştık bayagı ben gelirim farketmezde gece çok karanlık oluyor hacı kınalıdan sonra aydınlatma yok ya yollarda nebiliyim h.sonu şööle akşam saatlerine denk getirisek daha iyi olur bence. ama farketmez her şartta gelirim ben,,
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)