Maşallah abi güzel indiriyor :)
Printable View
Maşallah abi güzel indiriyor :)
maşallah vites gecişleri çok net..bi sorum olucak afr ne kadar bu kadar değişken ???
hacıııııı ni yaptın sen :D
bak şimdi beyin diyorsun sonra o bu derken sonra al vtec turbo olarak yeniden sahnelere çıkacak demedi deme :D
Mertcan salakça olmasın ama yinede bir öneri filtren pislenmiş yada bir yerlerden delinmiş olmasın. Daha önceki kadran videonda afr cuk oturuyordu çünkü yine oem beyinle.
fıltremı neredeyse her hafta degıstıyorum :)
Oncekı vıdeoya gore emme manıfoldu degıstı
sanırım bu yuzden kaynaklanıyor :)
Yorumlar ıcın teşekkur ederım onerılerı dıkkate alıyorum :)
bu hafta kısmetse sanzıman oranları ıle oyanayacagım bıraz daha ozaman ufaktan hızlandırırz sanırım :)
Enjektorer buyuk gelıo herhalde ıbo :D
bızım kaderımız bu bence senle zengın gıdıyoruz neyse arabamız gonlumuz zengın olsun :D
maşallah gerçekten çok güzel devirleniyor. bu afr beyin olmadan ayarlanabiliyor mu ?
[QUOTE=MeRtCaN;5977859]fıltremı neredeyse her hafta degıstıyorum :)
Oncekı vıdeoya gore emme manıfoldu degıstı
sanırım bu yuzden kaynaklanıyor :)
Enteresan olmuş. B16b emmesi kötü değil hatta after market bir çok emmeden bile daha iyi bir emişi var. Ona rağmen afr bu düzlemde gerçi redline doğru iniyor 5-7 arası yine 13 lerde.
Maşallah güzel hızlanıyor beğendim:) Short shifter var mı?
Evet yazılım iyi olur eğer subap ve yaylar güzelse devir de açarsan güzel sonuçlar yakalanır gibime geliyor. Egz ve kasnakta var kısaca önü açık.
Zaten mühim olan o ama işte kapak açıldı mı da insan durmuyor. Şu olsun bu olsun diye gıdıklanıyor. Neticede para=çokomel eğrisi baş gösteriyor:D
TR'nin stock motorlu en yüksek kilometreli en giderli Vteci AL VTI :hehe:
artık yeni ünvanın bu şampiyon
Kesinlikle katılıyorum. Ama napcan işte ağrısız başım moduda var. :D Stokc=Huzur
Bende çekeyim bir ara karşılaştırma yapalım nede olsa kadranlar 10.000 rpm ve 180 km/h güzel olur. :D
Maşallah Mertcan.