Dün Rs ile Rc'yi tekrar denedik üçüncü viteste rs fazla ısınmamışken..Fark yine aynı başlardaki gibi oluyor..Rs leri arka arkaya 6-7 kere denememek lazım ısınıyor araba
http://www.youtube.com/watch?v=_fj0BJz6iJQ
Dün Rs ile Rc'yi tekrar denedik üçüncü viteste rs fazla ısınmamışken..Fark yine aynı başlardaki gibi oluyor..Rs leri arka arkaya 6-7 kere denememek lazım ısınıyor araba
http://www.youtube.com/watch?v=_fj0BJz6iJQ
dün gece 4 cliodan 3 ünü geçiorum bu js yi geçemiorum anlaşıldı stock şekilde geçemicez ztn
bidahakine daha zevkli olcak işallah![]()
Bu arada 5. vitese kadar gs yide pek geçtiğin söylenemez,kesiciye falan girdi birde
Evet colt gitmesi gerektiği gibi gitmiyor hakkaten.
sahibi söyledi sonucu sen merak etme olmadık şeyleri söylmem hiç prensibim deildir olanları sölüorum bi ara coltunda önüne geçtim 220 hp lik coltu geçtim diim o zmn olurmu böyle
neyse tartışma yaratmayalım böle olcaksa ztn denemeyiz bidahaözberkle takılırız
Tabi denemeden bişey anlaşılmaz ama ben son susturucu ile filtrenin çok bi getirisi olacağını sanmıyorum.Sende yaparsan komple egsoz yaparsın zaten![]()
Tartışma yok yahu
Bende gs nin içindeydim zaten.
5 e kadar kafa kafaya gibiydi kesiciye girmesine rağmen,bir daha deneyemedik malesef deneseydik daha net konuşurduk.
Ama rc nin de maşallahı var çok güzel gidiyor![]()
aynen kardeşim öle geçti geçildi mevzusu yok ben ztn belirtmedim şunu bu kadar bunu bu kadar geçtim die
sadece dierlerini geçebiliriorum en azından ama js i yakalayamıorum dedim yani art niyet yok geçmekte var geçilmekte var
yani js güzelce geçtiğine göre sizde geçebilirdiniz beni ben bunu bilerek geldim yani öle bi takıntım olsa hiç gelmezdim
bizim arabalarda şişme olayı bu haftaki olayadan sonra bariz şekilde anlaşıldı.
ilk seferde rahat rahat geçtiğin arabayı 3 ve 4'üncü denemede geçemiyebiliyosun.
bu hafta çi merdan ustayla bi tartışmak lazım bu konuyu.
oh oh maaşallah![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bu Rs leri yorup denemek lazım![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Cut off'a soktugunda dile getirdiğin repliği editleme kalsınsüper o kısım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)