yürü be gazı almışın sen:D hayırdır koray fazla mı uğrasıyo seninle:p deneyin bakalım görelim rsleri vtiları..:)
Printable View
yürü be gazı almışın sen:D hayırdır koray fazla mı uğrasıyo seninle:p deneyin bakalım görelim rsleri vtiları..:)
koray'ın işi bu biliyosun onu bi susturmak lazım. :) sonra bi rc'yle fransız kardeşliği adına deneme yaparız. :D En son standart'ken özberkle denemiştik araba paslandı biraz açalım :)
@ Cem
Tamer'den haber aldım ama yazdığım gibi motor kulaklarını değiştirmem lazım o gece denemelerde o şekilde gazlamışım allahtan bişey olmadı yoksa bi çekicide bana lazım olucaktı :D
sorunsuz kavgasız bi deneme 2 tarafıda tebrik ediorum.
cem kusura bakma gelemedim acaip yorgun hissettim kendimi uyudum :D
11.15 gibi satış yaptığını anladık ztn :) problem deil
güzel videolar olmuş ellerinize sağlık;)
rc gayet iyi yürümüş full stock'a rağmen:rolleyes: sadece alt hızlarının ceset olmasının gazabına uğramış.kazasız belasız sürüşler :heyoo:
Üst devirdede bastık alt devirdede gaza aynı anda basınca sonuç genelde başlardaki gibi oluyor ikinci vitestede üçüncü vitestede ..Ama cem debriyaja basıp devri yükseltip debriyajı birden bıraktığı zaman sonlardaki deneme gibi oluyor..
Bide aynı taktiği rs de uygulamak lazım:)
güzel video olmuş.Beklediğim bi sonuçtu Clio RS i seviorm :) Edo kanka RS le ilgili bi ara bi video izletcem sana ondan sonra normal gelcek bu sonuç sana :)
Maşallah cemm araban güzel gitmiş . Rs de güzel gidiyo maşallah.
çok güzel olmuş videolar rc ye söylediginiz işlemleri yapınca tekrar isityoruz videoları...