Tabi ulkemizde yokluklar icinde drag duzenledigimiz icin sizde halısınız, baya yabancı gelebilir.
Anlıcagın sekilde F430 ile clio kalıs yapabilio.
christmas tree denen bi sistem arkadan kalıcak aracın (yani hızlı olan) ne akdar geride olucagını hesaplıyo ve eger haraketli start esnasında tree yesil yakmadan start cizgisine dokunursa, fodepar veriyo.
Bu sistemi almayı cok dusunduk ama bi yarıs 100 araba bi yarısda 10 araba gelmesi yatırım gerektirmedi için girişmedik.
Konuya donersek; clionun bagzen ayrıp gitmesi bagzen kotu gitmesi sismesinden dolayı degil de subab sisteminden kaynaklanıo olabilir, clio lar sıfırken , arac hiç bi zman aynı gitmiyodu sanki kendi kafasında gore karar veriyodu.
ozberk nerdesın sen yaw cumartesı ur rs le denedık bızım makınayı 2.de benım
makına kafa cıkarıyo ust devırlerde yanıma gelıyo 3. te o kafayı cıkarıyo 4.de
arka tamponuna dusuyorum fıltre ve egzozdan sonra ur guzel oldu gelseydın senlede
denıcektık gecenın sonunda baglandık bugun gerı cıkardım makınayı....
megane 1.6 16v 2003
2.0 ıde f5r swap
60mm duz boru otto son susturucu
aem ıntake
4-5 yoktu sanırsam 2 max 3 oldu![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
3 boydan fazla bence.
http://www.youtube.com/watch?v=MuNa4OskOgo
Bu videoda daha iyi anlaşılıyor ne kadar olduğu![]()
clio rs maşallah iyi yürüyor iki arabayada maşallah , rc de filtre ekzoz olsa daha keyifli bir deneme olabilir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)