Yaw metin anladik iyi bi adamsin ama alem
Bi adamsin ayni zamanda, denemem denemem dedin BK yi ahira kapattik hakan kendi ben kendi yazligima kactim :) gece olmus comolokko BK nerde diyosun yaw :)
Printable View
Yaw metin anladik iyi bi adamsin ama alem
Bi adamsin ayni zamanda, denemem denemem dedin BK yi ahira kapattik hakan kendi ben kendi yazligima kactim :) gece olmus comolokko BK nerde diyosun yaw :)
yiğit askerliği bitirsede dbs i alsa :D
Varsa denemek isteyen m3 seve seve deneriz, vanosu problemsiz olsun sonra m3 var m3 var oluyo :)
Aynen varsa m3 typr deniyelim..
Var typer :D
hatta baska denemek ısteyen varsa bu aksam bıraz eglenelım hep beraber..
bu hafta düğünüm var kısmetse haftaya ver arabayı geri metin:))))))))
dayııı kimse yanlıs anlamasın ama herkes gider yapıyo herkes konussuyoo kac ay durdu nerdeydi millet ne içiyolarsa söylesinler ben merak ediyorum bosa fazla paramı harcı yozzz:D:D:D:D ne;) mantığa bak cok akıllı adamalr vardı bi arabayla bi arabayı deniyolar o ne kadar gecilirse aradaki mesafeyi görüp ona göre araba yapıcaklarmıs burdan sesleniyorum hangi kafayla yapıcaksınız merak ediyorum ucan kacan tilkiler....
farklı duyumlar aldık bizde merakla bekliyoruz
Dbs matkap :) :)
videoları bekliyoruz
dun gece dbs ıle denedık sonunda, denemeyı gectım metınle tanıstık adamın burdakı tavırlarla hıc alakası yok bugune kadar yazıstıgımız seylerın yuzyuze olsak kesınlıkle olmayacagını alenen gorduk. yuzunede soyledık kusura bakma dıye oda bızımle cok ıyı sohbet ettı sagolsun, yıne anlasıldıkı klavye ve yuzyuze cok farklı yerlere kayıyor dıkkat etmek lazım :)
Hakan abi sonuc ne merakla bekliyodum :)
Metin sende bizim cok eski dostlarin kankasi ciktinya hatta ayni ortamda bulunmusuzya daha nediyim :) bu typerlar olmasa klavyeden atis atis devam edicekmisiz :) ben memnun oldum kanka mami sebep oldu bu olayada oda saolsun :) DBS king yaw ezdi bizi feci :D
Hayırlısı olsun ya ben zaten savaş abiyi aradım binin yapılıp konu açıldığı zaman dbs ile ne olur diye oda dbs ezer yegen dediydi :D
videoları bekliyoruz bk stp dbs farkı görmek lazım nedir ne değildir en önemlisi dpstluk bunu unutmayalım