Yeni çekimim.
http://www.youtube.com/watch?v=cWeRx5nAB-4
Yorumlarınızı bekliyorum.
Yeni çekimim.
http://www.youtube.com/watch?v=cWeRx5nAB-4
Yorumlarınızı bekliyorum.
çekim öncekiler gibi güzel bence ama bu tarz olaylarda başrol oyuncsuda önemli bence
sanki bu seferki araç öncekilere göre sönük kalmış gibi
tekrardan tebrikler
aynen katiliyorum arac aslinda guzel ama sonuk kalmish hakkattenbugra cekimlerin gercekten guzel ellerine saglik ..kolay gelsin
"birde bugra bu video basit olmush yani nasi diyim amatorce cekilmis alalacele cekilmish gibi gozukuo n bi action var n bi egzoz filtre sesi slayt gosterisi gibi olmush..sozum sana diil ellerine saglik guzel ama anladin iste sen beni"
Niye hep önden çekim ? hiç arkadan yok2.31 saniyelik video da toplasan 5-6 saniye arkayı görebildk .. giriş filan çok güzel olmuş ama bence otomobil i tam göstermeye baksaydın biraz .. tabi bu benm düşüncem
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.Eleştirileriniz içinde teşekkürler.Zaten eleştriler olmasa ileride planladığım noktalara gelmeyi başaramam.
Aracın arkadan görüntüsü neden yok? Çünkü elimde imkan yok =) Malzeme yok,aparat,aksesuar gibi parçalar yok.Düşünce olarak bakarsak,çekim aracının geriden takip etmesi gerekiyordu,bunu zaten Görkem'in Turbo Civic'inde de başarmıştık ama tabikide her şey istediğimiz gibi olamıyor bazen.Zaten çoğu bu tarz video çekenler,profesyonel olarak ancak arkadan çekimi başarabiliyorlar.
İleride inşallah daha iyi videolar çekmeyi planlıyorum.Önce şu üzerimdeki amatörlüğü atmam lazım =)
başarılı başarılı zamanla herşey daha da güsel olucak.
araç sahibi onurada video yu bize sunan buğrayada teşekkürler...
hiç fena değil başarılı olmuş bence araçta oldukça clean.
fidyo guzel olmusta o onur allahin ayisi)))))recep ıvedık kafayı cıkarsaymıs camdan daha ıı olurmus.
Masallah, ellerine saglık Bugra
Bi gece CS sonrası kokorec ısmarlıyım bize de bir cekim yap![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ayıpsın kardeşim
Sen bana he de,hemen çekerim senin arabanı biliyorsun Baran'cım.Bende yalan yokSen yeterki adam akıllı bir çekim aracı getir bana,yeterli.Kimse bir şey demez,önemli olan işçilik ve işçi
-
CS'de oynayabilirizKokoreçte yiyebiliriz
Farketmez yani.Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)