golf 160 dsg yazılım
gizli spec jetta :D
golf gt (don lastiği yazılım :D )
videolar az sonra...
Printable View
golf 160 dsg yazılım
gizli spec jetta :D
golf gt (don lastiği yazılım :D )
videolar az sonra...
Ne dıyorsun sen yaa ??
Ne sacmalıyorsun ?
Adam gıbı konussana ?
vtı ıle derdınmı var vtı bısımı yaptı sana ?
sacma sacma konusup ınsanları su ısten sogutmayın
Ozgur abı benım abımdır
her zaman seve seve arabamı ozgur abı ıle denerım
benı 10 boy da gecer 100 boyda bu senı ılgılendırmez adam gıbı yorum yapın adamın asabını bozmayın Uslubum bozulmasın .....
Muhabbete bak ya :D
hayırdır mertcan adamlık falan sen uslıubuna dikkat et önce benim vti ile bi sıkıntım yok olmadıda hondayı senin kadarda seven biriyim ef kasasın da eg sine de ek sine binmişimdir uğurun vtide biliyosun her zaman biniyoruzda ortalığı germe gibi bi niyetimde yok ama sen biraz fazla gerilmişin
Kopruye kadar olan videonu izledim gercekten gayet guzel yuruyo aracin ama dedigim gibi burda tsi savunan vti yi kotuleyen biri gibi algilamayin o zamanda yapilmis 1.6 atmosferikten elde edilmis en iyi teknoloji ama formlarda m3 mu vti mi diye bile konular acildi espiri olarak formda her zaman vti yazdim :d
Anladım
ama dedıgım gıbı ınsanlar yazılanları yanlıs algılıyor ozellıkle benım ıcınde olan denemelerde boyle seyler yazılırsa gercekten uzuluyorum ve kızıyorum
emek harcıyoruz aracımızı deneyerek gormek ısteıyoruz
baskları hakkında ne yazılsın ne cızılsın pek umurumda olmaz ama benım bı denememde boyle bır sey yazılırsa tepkım sert oluyor
acıkcası artık bu konuda pek espırı anlasıyım kalmadı
yavas yavas turbo parcaları toplamaya basladım stock motora 0.5 bar basıp TSI ların alayı ıle deneyecem ozaman vıdeoları ızlersınız :icon_tup::heyoo::hahaha:
Senin hondadaki emeklerini biliyorum zaten olur tabi yaparsan neden olmasin