Donanıma gel
Donanıma gel
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Kendi görüşümce bmw 1 serisinden yada mercedes c serisinden kat be kat güzel bi araç çok başka olmuş
Normalde mercedes pek sevmem ama bu harika olmuş.
gerçekten güzel olmuş alınabilicek bir araba
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bu araç çıkmadan önce etrafda bir kaç resim dönmekdeydi gene önü aynıydı ama arkası daha coupemsi idi sanırım makyajlandınmı kasa o hale gelir.. araçda teknoloji akıyor resmen yalnız teypdeki tweet olayını gören oldumu joystickden send message falan bu donanımlar türkiyeye gelmez ama sanmam gene türkiyede boş donanımlısı satar mercedes c gibi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Mercedes'in eski tasarımlarını bir kaç araç hariç pek beğenmezdim fakat son zamanlarda ki tasarımları muhteşem. Bmw 1 serisi ve bazı diğer modelleri saçmalarken, Mercedes harikalar yaratıyor.
tanıtım fotolarını görünce demiştim bu sefer cok saglam merso geliyo diye c coupeden sonra begendiğim güncel mersolardan biriside bu.
bu arada A serisi ne kadar basarılıysa B seriside o kadariğrenç sanırım tüm yogunlugu a serisine vermişler B serisi kalan mesaide üretilmiş gibi
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)