madem o aracin o sekilde bi mcs gecemiceni biliyosunuz konuyu neden uzatiosunuz ki ozamn bi moderatore ozel mesaj atin konu kilitlensin:heyoo::soru: ayrica n stock araclar var cigerli diyee tabir edilen ummadik taš baš yarar bunuda unutmayin..:)
Printable View
valla onur böyle bır tas yok :D benım bu sekılde konusmam normal cunku burda yanlıs yansıtılan bırsey var ;)
23-24 sanıyelerde ve 28-29-30 sanıyelerde sc sesı duyuluyo ama tel cekımden dolayı ses fazla bellı olmuyo galıba.
düzgün chip filtre egsozlu bi 106 stock coopers i bir kaç boy geçer
benim fikrim
tüm izmir bilio stock vti ve gtiları geçtiğini bu cooper'ın
üzerinde chipi derecelisi eksozu caisi olan gti bile geçemio cooper'ı
kasnaksız böle gidio kasnak takılınca acaba ne dicekler noslu mu?
garip bi video normalde böle olmaz tamere sormak lazım asıl durumu
photo shop die bişi var videoshopta olabilirmi:D:D:D:D:D
Chipi Derecelisi egzantrikLisi 106 nın DELİYO kupırı Kardeşim 1000 defamı koycaz aynı videoyu ya allah allahh
http://www.youtube.com/watch?v=j4gL_jKdf_8
bilip bilmeden bi ton saçma şey yazıyonuz.Yukardaki videodada typerla denerken maximum 3 boy geçiyo dedi kupırcılar daha 4te 3 boy geçtik kupırı 5-6 yapsak 9 10 15 boy olurdu.
DipNot: Ayrıca diğer arkadaşları bilmem ama ben bilmiorm bu cooperın SITOK MITOK kimi geçtiiini o arabada ya kasnak var yada başka bi harakiri var.
genellikle zaten coper s ı gecer dıyenler ya saxocu ya 106 cı eyvallah cok guzel efsana arabalar lafım yok ama bız sızın dedınınz derecelı chıp vs gıbı saxolarla 106 larla laf atmaya calısmamdan kasnak yok demkten 10 kat daha fazla denedık en ıyısı 180 190 a kdr en fazla 1 boy gectı sonrada coper s gectı bu da aracın hem guzel yuruduhunden ve en onemlısı hafıf olmasından ama ne kdr hafıf olursa olsun 190 200 den sonra hafıflıhın bı onemı kalmıyor coper s gecıyor bunun + sı - si yok yanı
blader bak oyle sıtok mıtok harıkırı marıkırı konsumucan sen......
sacma sapan konusuyorsak suscan cvb vermıcen ılgılenmıcen gıtcen akıllı mantıklı seylerle ugrascan 230 240 hp typ r da herhalde atcak coper s e o kdr fark 3 5 7 yada 9 konu o deıl sen sımdı ne alaka asıl sen sacma sapan konuyorsun.. sen bu işlerden cokmı anlıyon sımdı cok anlıyorsan gel gıdelım best servıse anasının bı tarafına kadar sokup baksınlar eger bı *** bulamazlarsa vercenmı arabaya kasnak parasını taktırcanmı kasnak bız burdayız cok ınanmıyorsan gel yrın gıdleım best servıse yada ıstedıın yere baktıralım ayrıca delen gecen ne onu bılelım ??? bak bız erdemle konustuk efendı gıbı hallettık anlasmazlıhımızı burda kalp kırmıyalım hepımız bu işi sevıyorsak ona görede konusalım
yukardakı vıdeo ıcınde yazmıssın typ r la denerken dıye sımdı ınsanda göz olur zatemn sende o gun arabanın ıcındeydın sence orda 106 la coper s mı denıyor yoksa typ r mı bız kendımızde demdıkmı neyın nasıl gectını o muhabbet bız erdemle yan yana kalktık 3 vıtes ıcın dedık 3 boy atıyor dıye sen konuları karıstırmıs olmayasın yoksa ızmırde bızım af 190 sonra gectımızı 3 yasındakı cocuk bıle bılıyor artık. boyle seylerı konusmaya bıle gerek yok
Sıtok ta yazarım mıtokta yazarım benim yazma sitilime sen karışamazsın bu 1
2. ben bu işten iyi anlıyom diye geçicenen bi insan degilim ne biliyosam kendim için bilirim bilenler bilir sende ne biliosan kendin için bil ortak fikirleri paylaştırırız yanlışları düzeltiriz konuyu sen ben e getirirsek konu uzar.harakiri marakiri yaptıım laflarda benim havada burda yenisin alış istersen.
3.Ben best servisle iş yapmam.
4.Gerekirse kasnak paranız eksikse ben tamamlayım alalım takalım kalp kırmıyoz bişey anlatmaya çalışıyoz bizde 1000 defa aynı şeyleri konuşmamak için.
Ha bu arada konuyada senle yada arabalarınızla ilgili başka bişey yazmıcam.Gerekirse bi gün buluşuruz hep beraber muhabbet ederiz tekrarda denersiniz kaçtane 106la vtecle denemek istiosanz.
Saygılar
madem kalp kırmak ıstemıyorsun o zaman bana cvb verırken bıraz daha dıkkat edersen sevınırım bende sevmıuorum ole lafları herkezın bı stılı var sen oyle konusmayı sevıyorsunu bende o sekılde konusmayı sevmıyorumdur. burda anlastık ins best servıste ıs yapmıyorsan özgörkeye gıdelım istersen bız her turlu yere ıstenılen saatte zmanda gıderız bu muhabbetler cok sıktı kaan sende boyle yazında ıyıcı sınır oluyor ınsan. bız bu arabayı arkadasımızdan aldık arabanın ılk alındıhı gunden ıtıbaren herseyını bılıyorduk sonra arkadastan bız aldık yanı arabaya bırsey yaptırmıs olsa bız bılırız yada bız yaptırsak soylerız bunda saklancak bırsey yok hadı hepsını gectık kasnak varda bız soylemıyor olsak kendımız demeyız zaten ıstedınız yere gosterelım dıye sende yapma barı bu muhabbetı kapnsın su kasnak falan muhabbetlerı harbı sıktı kardesım ;)
benim görusume görede çip egsozlu gusel bi 106 stok mınıyı gecer..
bu kasnaklar dısardan görunmuomı hıc harbıden bi baksak şöle...
[QUOTE=M3CSL;227967]benim görusume görede çip egsozlu gusel bi 106 stok mınıyı gecer..
bu kasnaklar dısardan görunmuomı hıc harbıden bi baksak şöle...
http://www.sahibinden.com/2001_model...XQQdisplayitem
serkan bu araba senın arkadasının deılmı bu araba satılık ıste bak ne yazıyor ozellıkerınde sonra bızım dıerkı vıdeolara bak ulas bız senın arkadasın beyaz 106 sonrada mantıklı bır sekılde kendı yazdına bak senın gorusune gore chıplı egzozlu guzel bır 106 gecer dıyon ama vıdeodada bellı ıste gecmıyor guzel kardesım:icon_tup:
focus musty sen foruma paso ortalıgı karıstırmak ıcın fln mı geldn. hangı konuya yazsan bole tuhaf ıncedden dalga gecer kınayelı bı takılışın war kendı adıma konusım sevmedım senın bole takılmanı. şahsen ısınamadım. ghetto muhabbetlerı sevıon cok. sdc rahatszm senın postlara cvp atma seklınden.
evet bu konudakı 106 ole ;) neyse görüşler farklı tabıkı iyi geceler herkeze :D
bende cok meraklı deilim miilete bu sekılde konusmaya ama bulasana cvb verme hakkım var ve bana ne sekılde cvb verılırse bende aynı sekılde cevab verırım. bıızm kımseyle alıp veremedımız yok sen sana sataşana yada malını arabanı olmayn seye var deyıp ortalı bulandırana yalan yanlıs seyler konusup yada bu konudakı gercek olmayan bır sekılde yansıtılan bır vıdeoya nasıl cvb verırsın bana onu soylesene
bu arada cevab değil cevap ;)
ya su mcs yı goturun bı ustaya baktırın kasnak varmı yokmu sonra da guzel gıden bı 106 bulun dercelı vs. vs. sonra deneyin olsun bitsin.
:icon_tup:
şöle bi video var stock 106 mcs
gusel giden bi 106dır
http://www.youtube.com/watch?v=hpoAb...eature=related
Stock to stock deniyor video baslıgında?
Stock 106 gecemez cooper s falan, efsane yaratmaya calısmayın.
katılıyorum +100000000000000
ya allah askına bugatti veyron deıl bu ya 106 arkadaslar sonrada konustukmu laf oluyor draglar olunca gelırsenız ızmıre gorursunuz kapansın artık bu konu isterse fabrika çıkısı 12 tane ciğeriii olsun yıne gecemez stock 106 falan dercelısı chıplısı egzozlusuda roolıngte gecer en fazla 2 boy oda 190 dan sonra coper s yıne gecer oda ıyı olduu ıcın deyıl hafıf olduu için stock coper s kasmadan 240 gıden bır araba ama bı 106 240 gıtmesını ıcın sızın dedıklerınız herseyın olması + 220 den sonra ilahı bır gucun arabanın yolda kalması ıcın yardımcı olması gerekır :icon_tup: 106 cok ıyı bır araba efsana bır arac ama bu kadarda buyutmeyın
yemin ediyom sogudum herşeyden arabsındanda rollingindende ...
valla stock 106 stock coper s i baya bi sene gecemez zaten yorum yapanlarda dedı efsane yaratmaya calısmayın dıe ;) ama senın görusun öyleyse saygı duyarım herkezın kendı bıldıı dogru ;)
Bende aynı şeyi dedim ikiside standart ise mümkün değil yani 106nın geçmesi;) ama 106 düzgün bir şekilde modifiye edilirse mcs yi rahat geçer diyorum, örnek de PA diyorum, 2 boy değil 22 boy atar PA. Yani çipli-derecelisini de geçtik fln fazla iddialı sözler. Umarım anlatabildim.
sen o zaman pa nın sahıbını tanıyorsan ac sor bakalım ulasın 106 ya kac boy atmıs ondan sonra 22 boy atar lafını tekrarlamassın bence ;) izmirdesın af 106 yı bılıyorsundur arabayı bılıyorsan üzerindekilerı bılıyorsundur ve o arabanın ızmırdekı hangı aracları gectınıde bılıyorsundur bence bunları bı arastır sorustur ondan sonra tekrar bıldıklerımı paylasalım iş 106 coper s fanatıklıı deıl benım kendı fıkrıme gore 106 ya bınen hızlı gıttını coper s bınen hızlı gıttını dusunuyor ama pa deıl papapapa gelse 22 boy falan atamaz tamam tabıkı gecer hatrı sayılır sekılde ama 22 boy falan lafın gelısı bıle olsa ımkansız buda benım gorusum zaten arkadaslada konustuk denıycez bırgun bızde bılıyoruz geccenı ama ne kadar gecceına bakıcaz :D:D:D