aynı gitsin o zmn ehehe:)
Printable View
focus musty sen foruma paso ortalıgı karıstırmak ıcın fln mı geldn. hangı konuya yazsan bole tuhaf ıncedden dalga gecer kınayelı bı takılışın war kendı adıma konusım sevmedım senın bole takılmanı. şahsen ısınamadım. ghetto muhabbetlerı sevıon cok. sdc rahatszm senın postlara cvp atma seklınden.
evet bu konudakı 106 ole ;) neyse görüşler farklı tabıkı iyi geceler herkeze :D
bende cok meraklı deilim miilete bu sekılde konusmaya ama bulasana cvb verme hakkım var ve bana ne sekılde cvb verılırse bende aynı sekılde cevab verırım. bıızm kımseyle alıp veremedımız yok sen sana sataşana yada malını arabanı olmayn seye var deyıp ortalı bulandırana yalan yanlıs seyler konusup yada bu konudakı gercek olmayan bır sekılde yansıtılan bır vıdeoya nasıl cvb verırsın bana onu soylesene
bu arada cevab değil cevap ;)
ya su mcs yı goturun bı ustaya baktırın kasnak varmı yokmu sonra da guzel gıden bı 106 bulun dercelı vs. vs. sonra deneyin olsun bitsin.
:icon_tup:
şöle bi video var stock 106 mcs
gusel giden bi 106dır
http://www.youtube.com/watch?v=hpoAb...eature=related
Stock to stock deniyor video baslıgında?
Stock 106 gecemez cooper s falan, efsane yaratmaya calısmayın.
katılıyorum +100000000000000
ya allah askına bugatti veyron deıl bu ya 106 arkadaslar sonrada konustukmu laf oluyor draglar olunca gelırsenız ızmıre gorursunuz kapansın artık bu konu isterse fabrika çıkısı 12 tane ciğeriii olsun yıne gecemez stock 106 falan dercelısı chıplısı egzozlusuda roolıngte gecer en fazla 2 boy oda 190 dan sonra coper s yıne gecer oda ıyı olduu ıcın deyıl hafıf olduu için stock coper s kasmadan 240 gıden bır araba ama bı 106 240 gıtmesını ıcın sızın dedıklerınız herseyın olması + 220 den sonra ilahı bır gucun arabanın yolda kalması ıcın yardımcı olması gerekır :icon_tup: 106 cok ıyı bır araba efsana bır arac ama bu kadarda buyutmeyın
yemin ediyom sogudum herşeyden arabsındanda rollingindende ...