AhmetDncr Nickli Üyeden Alıntı Maşallah çok güzel yürüyor, Allah nazardan korusun.. Geçen haftasonu kemerde gördüm aracı ama sağ tarafta duruyordu, sesini duyamadık Teşekkürler hatırladım kb plakalı rs sizdiniz..sizin arabanın sesi fenaydı dedim şimdi ceza yiyecekler
Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Teşekkürler hatırladım kb plakalı rs sizdiniz..sizin arabanın sesi fenaydı dedim şimdi ceza yiyecekler kb istanbulda abi.bs rs senin gördüğün sanırım
Alper maşallah
Leon 1.8 t . EcuTech loading....
güneşbalkan Nickli Üyeden Alıntı kb istanbulda abi.bs rs senin gördüğün sanırım karıştırdım o zaman :S shirkan Nickli Üyeden Alıntı Alper maşallah sağolasın usta..
Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Teşekkürler hatırladım kb plakalı rs sizdiniz..sizin arabanın sesi fenaydı dedim şimdi ceza yiyecekler sağolun ceza yemeden döndük çok şükür varex sayesinde sizi göremedim ben hiç aracın oralarda, bi tanışmak isterdim
/// E36 3.20 Coupe
maşşallah abi beklediğine degdi galiba nazar değmesin kazasız belasız gazlamalar
AhmetDncr Nickli Üyeden Alıntı sağolun ceza yemeden döndük çok şükür varex sayesinde sizi göremedim ben hiç aracın oralarda, bi tanışmak isterdim varex varsa sorun yok arabanın yanındaydım bende bir dahaki sefere inşallah SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı maşşallah abi beklediğine degdi galiba nazar değmesin kazasız belasız gazlamalar sağolasın serdar yaptık bakalım son dokunuşlar kaldı..seninde yeni aracın hayırlı uğurlu olsun..cümlemize kazasız belasız
Masallah abıı kazasız belasız..
juds2k Nickli Üyeden Alıntı Masallah abıı kazasız belasız.. teşekkürler ersoy cümlemize
maşallah kazasız belasız fakat km dikkatimi çekti 178.178 takılı kalmış gibi atmıyor
MAŞALLAH ( K ) 106 ya Helalin var
Dikkat VAF V-tec 34 VAF 38 07 VAV 77 07 VHM 20 07 VCM 11 07 VHR 77 07 VFV 09 07 BRH 47 07 VHK 24
gkhn55 Nickli Üyeden Alıntı maşallah kazasız belasız fakat km dikkatimi çekti 178.178 takılı kalmış gibi atmıyor Takılma yok 182 bine geldi Mehmet-a Nickli Üyeden Alıntı MAŞALLAH ( K ) 106 ya Helalin var Sana da maşallah cako
maşallah nazar değmesin.
ferroo Nickli Üyeden Alıntı maşallah nazar değmesin. sağolasın
Maşallah mermi gibi
eser Nickli Üyeden Alıntı bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten CRM ECUFAST
Bi1ReD Nickli Üyeden Alıntı Maşallah mermi gibi teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları