bırakın işte bu cila işlerini içi parlayanın herzaman dışıda parlar...saygılar..
Printable View
engin abi 2 yi yaptıraayımda bide beni geç :) gelicem kısmetse o taraflara şanzıman sorunumu hallettikten sonra
Sırf bu muhabbetler ıcın vtech almıyorum yaa :D :D
NEyse hepınız yuzyuze bakacaksınız olmuyor bu tarz konusmalar
Bır daha denersınız bır daha denersınız amac eglenmek olsunn kalp kırmak degıl
masaalah ıkı araca guzel yurumusler...
maşallah kazasız belasız araçların her ikisinede
maşallahı var her iki aracında. kazasız belasız inşallah. .
[QUOTE=Subaru07;5999836]2. videoda 1 boy diye duyyorum.... durumlar eşit bence iki aracada maşallah[/
acaba benmi göremedim diye tekrar tekrar izledim buv vtec gazı saldığında 1 araba arkamda oluyor zaten devam edilse 2.3 araç olcak ..ama siz hangi açıdan bakıyosunuz ben çözemedim demekki sizin gördüğünüzü biz görememişiz..:soru:
kama hytech headersı bi patlatcan bakın nası yürüyorrrr ;)
Bir s300 lü beyin birde 2.5 lu headers la kam çok daha iyi yürüyecekdir maşallah Antalya nin bütün vti lerine
Enginin dedidigi gibi serdarim kaputu bile acma sen.. yanaş petrole yeter yalniz bi hders sart sana
iki aracada maşallah.
maşallah her iki aracada çok zevkli denemeler olmuş..videoyu çeken arkadaşın tepkiler de çok iyi :)))
maşallah kafa kafaya eşit gücler seslerde güzel ama neden bu kadar uzun sürüyo 60 km den max kaça çıkıldı gazı bıraktığında 33 saniye olmuştu kadran kaçtı
offf agamya vti bu ya ne kadar uğraş yürümez uzun yürüyen bi vti göremedim daha ama araçlar başarılı emeklerine sağlık engin abinin ve özgür kankimin antalyanın en hızlı vti sizde bravo tebrikler ikinizede :)
Maşallah...
Allah yürütün ya kulum demis vti ları :D
roll dedigin böyle olur ya :) tamam heycan yapma :D
araçlara maşallah güzel yürümüşler vhm ye 60 lık boru büyük değilmi sizce sadece fikrimi söyledim tekrar maşallah :icon_tup:
arkadaş 2. videoda bir boy demiş ama buv erken bıraktığı için ona öyle gelmiş galiba bnm gördüğüm kafa kafayalar...benim videoda gördüğüm objektif olmak gerekirse buv bıraktıktan sonra vhm devam ediyo sonra bırakıyo...ama iki aracında maşallahı var güzel yürüyor...
Masallah vti. lara
sunumda mukemmel...
Cumartesi yine bir deneme yapin ;)
ne günlerdi..
Çeken arkadaş Kıbrıs'lı mı :)
maşallah denemelerde copilot da çok iyi :D
Replikler süper maşallah iki aracada
maşşallah vteclere .güzel çekimler olmuş en zevklisi vites vites arabalar farklı yürümüş stabil diğil:beuj:
hahahah kameraman arkadas kımdır hasta oldum :D
aramızda cok km var yoksa bende ısterdım rollıngımı cekın dıye motıvasyon harıka :D
Masallah Antalya vteclerine, halilinde sesini duymus olduk. :)