Tartışmanın yeri bu konu değil, problemi özelden halledin.
videolar bölümündesiniz arkadaşlar.Forumda bu tarz yazışmalara artık bir son verelim.
Printable View
Tartışmanın yeri bu konu değil, problemi özelden halledin.
videolar bölümündesiniz arkadaşlar.Forumda bu tarz yazışmalara artık bir son verelim.
maşallah abi araban çok güzel yürüyor ...
shell kardesim kimsenin sponsorluguna ihtiyacimiz yok allaha sukur ,resat kardesim senin draga girsin inanayim olayina hakli olarak tepki gostermis ,buraya roll videosu ekleyen herkese draga gir inanayim derseniz isin icinden boyle cikamayiz iste.
Hiç anlamamışsın tam tahmin ettiğim gibi....
Wideo konulmuş, araç sahipleri bile yorum yapmış, kalkmışsın inanmam için akhisarda gözlerimle görmem lazım yazıyorsun...
Senin gözlerin canlı görüp onaylarsa bu arabalar hızlı olacak o zaman?
Ankarada çok araba war ama wideoda görebilirsin sadece, Müsait bir zaman gel ankaraya misafirimiz ol, ENKAda canlı izle arabaları, Hangisi hızlı hangisi değil Gözlerinle görüp Onay wer ki hem seni inandırmak gibi çok önemli bir olaya imza atalım içimiz rahat olsun, hem dehangimizin aracı hızlı hangimizin aracı yawaş bilelim...
Üstadımızsın, Otoritenin karşısında saygıyla eğiliyoruz :)
Not: Bunu da yanlış anlama; Açıktan dalga geçiyorum ;)
Ben de inanmıyorum White RS' in böyle gittiğine. Kamerayı farklı açıdan çekip 5 boy geçmiş izlenimi vermeyin. İnsanları kandırmayın. Ayrıca nos basmadığınız ne *****? Nereden bileceğiz biz halk olarak nos basmadığınızı? Şef bey lütfen açıklar mısınız?
kadir abi maşallah zımba gibi makina.
erkut abi emeğinize sağlık.
ver kaç futbolda var,
ben wrx-cupra videosunu söyledim , siz bilemezsiniz..
rolünüze bişe de demedim , ben olsam böyle bir video yayınlamazdım.
"sti da guş kaput olsaydı bence o geçerdi". böyle roll videosuna en mantıklı yorumum budur.
tartışma yok, avukat var, arkadaşım ona takılmış gayet de bariz herşeye atarlı atarlı..
yoksa biz neyi tartışacaz , ne paslaşacam ben direk söylerim söyleyeceimi,
inceden inceden paslaşın felan.. gereksiz şeyler.
iyi forumlar arkadaşlar.
Yahu hala awukat diyorsun, bu arkadaş kim ki ona karşı awukat gibi hissetcem de atar yapcam?
clio nun sahibi yazmış arabasını, sti sahibi yazmış arabasını, bu senin arkadaşın kalkmış inanmam için akhisarda görmem lazım diyor? O kim ki kalksın insanlar onu inandırmak için akhisara draglara gitsin? Clio nun saibi yazmış, bu arkadaş gözü ile görmezse clionun sahibi yalancı mı olacak? Ya da subaru sahibi yazmış arabada sıkıntı yok gayet iyi gidiyor diye, bu arkadaş inanmazsa o da yalancı olacak?
Daha awukat diyorsunuz, atarlı atarlıymışız demek :)
Akıllının birisi wideoya inanmadım, akhisarda draga girip beni inandırın diyor, biz de akıl yok ki peşine yorum yapıyoruz...
Allah akıl fikir wersin hepimize....
bir de B.Aktepe nin tartışmayın demek istediği yoruma cewap wermişsin, olay tamamen farklı kişilerin mesajları ile alakalıydı, mesajlar silindi, B.Aktepe olaya el kondu...
Bu konu ile alakasız, her şeye atlamayın ;)
Bu sitede atar tartisma hic bitmiyor arkadas yaa :D hergun yeni macera
Bekle beni şefimmm;))
ben sana gösterecem öz aşkı sen dur bakalım ;)