dün gce harika oldu rcler biraz ön plandaydı ama sağlam yürüyorlarlar arkadaslarda bir o kadar sağlamlar hepsine maşaALLAH ibo kardeş dün sen önlerde yürümüşsün hep biz kaçırmışız oraları kusurumuza bakma
Printable View
dün gce harika oldu rcler biraz ön plandaydı ama sağlam yürüyorlarlar arkadaslarda bir o kadar sağlamlar hepsine maşaALLAH ibo kardeş dün sen önlerde yürümüşsün hep biz kaçırmışız oraları kusurumuza bakma
Ben Harun iki Rc de arkadasimizz iste herkesin elimde 5 bankadann rehinli teller herkes cekim yapiyo tircilar bile cekiyo arkadaslar Sabah lari sizin borekcideeeee yurwk satiliyo galiba Ev Rc dp Rc yiruyo AMA Aralarinda yarim bi boy var artik dun gece orda 15 kisi osekil gordu buarada Gfj ve hp Rc masallh Apo Abiyle Ben denedim yamyana cekismeli gazimizi attik buarada trafik vardi cok AMA dp Rc ev Rc ikiside speclerine guzel AMA İbo gonlumzun kingisiiin AMA Boyle dunya olmadi aranizda 1 boy enfazla biyerdede dp ondeydi
öle bi dünya yok askan ve harun dp önde oldugu videoda fren yapıyoz orda afkan geldim askan geldim gectim diyo
askan sekerpınarda durduk ve döndün ne dedin denmeye gerek yok ev rc NET 1 boy geciyo demedinmi söle eger varsa yalanım söle bilim
bu arada askan ben üzelmem rahat olsun herkes sıkıntı yok tak kasnagını herseyini yap gine durum aynı olucak bunu unutma;)
Maşallah tüm araçlara .. Ev rc formunda yine maşallah spec fazlası olmasına rağmen dp'den hızlı
Kanka brakin Bu isleri Ben Bu yuzden sattim 106 yi simdi actim ustumu bmv le geziyom hizli arabalarada sensin Babos masallah diyorum İbo seni seviyorum ztn oyle diyoz bisey demiyoz pampiss dun iyiydi brakin gazimizi attik o gecti Bu gecti bosverin arabada sonucta yalniz ppr em Typer ve onerinn s 2000 cok iyiydi masallah
Teneke parçası için tartışmanın manası yok görünen köy klavuz istemez şimdilik EV RC önde görünüyo ama bu demek değildir hiç bir zaman geçilmicek ne kadar ekmek o kadar köfte.
Heee harun pampişş zengin fakir belli olsun arabamın üstünü açar gezerim diyosun hahaha :D
sana cocuk muğamelesi yapanmı var kardeş biz oraya eğlenmeye çıkıyoruz sen geriliyosun gerilme arkadaşız hepimiz kısmetse deneriz gene ama bu sefer adaletli olur eşit olur herşey ozman çıkar sonuç ortaya sıkıntı yok güzelbi akşamdı uzun zamandır böyle eğlendiğimi hatırlamıyorum yanlız 5 de geçiyorum buda bi gerçek
ya askan hangi 5 ten bahsediyon allah askına söle bilelim hangi 5555 ben bunu cözemedim ne zman gectin
madem öle askan koy videonu herkes görsün 5 gectiğini nerde abi söle valla
sekerpınarda duruyoz diyosun ev rc beni net 1 BOY geciyo diyosun burda gelmişsin 5 te gectim diyosun anlam veremedim askan...
ibo masallah kanka gene saglam gıtmıssın :)
olum sende sorun var lan her rolıng konunda mevzu cıkıyo sakin ol biraz bellı gectıgın her turlu :D
maşallah ibooo
konuşmadan icraat yaparsınız olur biter.
iki tarafta söksün herşeyini sonra bahane olmasın o sökük bu sökük diye.
burdaki videolarda ev geçmiş ona maşallah diyoruz. benden su vbu fazlası eksiği vardı muhabbeti olmasın. olucaksada iki taraf en basta konusup olmalı yazılmalı bunlar bastan.
askan ve ibo akşam sağlam yürüdünüz arkadaşlar birde 2 arkadaşım war 106 206 full yapılı güneşliden geleceklermiş yürümek istiyorlar cuma akşamı uygunmu sizler için
karı gibi uzatıyosunuz mevzuyu hee, Askan sen de şekerpınarda durduğumuzda 1 boy oluyo dönerken denemeye gerek yok dedin, tutturmuşsun bir denemede 5 te öndeydik diye. Şekerpınara sıkarken de 5 in sonuna kadar bastım ben, 1 boydan daha aşşa yaklaşmadın hiç. Zaten şanzıman oranları da aynıyken top speedde nasıl bir fark bekliyosunuz ki ?
Arabayı ben kullanıyodum, ben de şahidim ne olup bittiğine, iki arabanın da 5. vites tüm nefesi bitene kadar basalım, DP önde olamaz. Arabana kimse kötü demiyor da, EV'de ülkemizdeki en hızlı RC.
Bir de bu arabaların oluru bu kadar, fitre, egzos, polish molish kasnak falan alınabilecek maximum güç 200-205 civarı, e zaten farkın ne olmasını bekliyorsunuz ki.
Kimse de DP'ye kötü demiyor zaten, ben o arabadan hiç ümitli değildim ama it gibi yürüyo, yalnız EV gibi gidebilmesi için de, EV'den eksik olanlarının yapılması lazım. Bu durumda da iki araba da eşit olacağından, aradaki 1 boyluk fark kapanacaktır. Zaten denk arabalarda nasıl bir fark bekleniyor ki, Apo abinin de arabasını gördük, adam 2 boy arkamızdan geliyordu bizimkilerden daha az ellenmiş olmasına rağmen. Boşuna gerginliğe gerek yok, bence DP EV'nin 1 boy gerisine gelebilecek kadar hızlanmışken, öpüp başa konmalı.
Ama gecenin kralı EV'dir, son sözüm budur :)
maşallah araçların hepsine..