nerde modifiye edicen varmı bildiğin biyer hmn söle gidim:D
Printable View
hepimiz arkadaşız ama gördüklerim ile yazılanlar başka olunca şaşırıyorum ;
askanda arkadaşımız halil de batuhanda harun da apo abimiz zaten ayrımcılık yapmam uzatmaya gerek yok
dp ile ev rc denediğinde dibine kadar da basıldı gidişte şekerpınar inişinde ev rc hiç geçilmedi ki zaten askan orada denemeye gerek yok ev rc bi boy hep önde oluyor dedi
daha sonra da harun da onayladı zaten
tüm araçlara maşallah ve arkadaslarıma da kocaman maşşallah sizi seviyorum
bu arada alayınıza mermi olucaktım da :) neyse aracım doluydu :) bide halilin çenesi beni 10 boy geri attı :))))))
ilk video da koptum zaten :) halil ya ayrıca sana o kadar kibar konusuyorum bende anlamadım nasıl öle olduğunu bana sabır gelmiş valla :)
hazırım..:D
şaka bir yana dediğin gibi bende çok zevk alıyodum sizinle roll yapmaktan zaten cinlik yapan adamla pek işim olmaz...batuda sende araba deniyorsunuz...bir şekil geçmeye çalışmıyorsunuz...:D:icon_tup: o yüzden sorun çıkmıyor...;)
o zaman söz vermemekle birlikte hafta sonuna sen ben 182 lik rs filan denk getirebilirsek deneyelim...
maşallah gizli bir hayranlığım var şu RC lere 206 olsun 207 olsun ikisinden biri mutlaka bende olsun :D bu arada en iyi usta ve işçilik sanayide olur hepte öyle olucaktır bir zamanlar bende 206 GTİ vardı bu kasa pejo firmasının 206 için cektiği o reklamdan sonra dunyada en cok satan kasa modeli olmuştur
bugun warmı kımse ***** yerde 106 gti ile geleceğiz
kimse yokdu arkadas ***** yerde ama fena süpriz video gelebilir fena iki isim yürümek için gelmişti
iboo ne zaman deniyoz kanki :d
yorumlar için saolun arkadslar:D
aynen kardeşim bendim kaan aradı yanımda cok sağlam bir gti gelmiştik cok iddialıydı aksihasara gitmeden sıkayım demişti yolda ayar yaptılar öyle bgir yürüyüp gittiler ahm performancenin aracıydı ama denemek istersen güneşliye davet ettiler bekleriz dediler
merak edip baktım hks egzos borular filtre v.s pt52 egz. chip piston alt üst emme kapat polish kasnak koltuklar sökülü teneke jantlı siyah bir gti araç... 174 hp lik minik bir fareydi :)
ibo manisa akhisar 'a giderken yolda bi teyze hatırlatsam sana :))
buradan manisa 'ya drag izlemeye daha tövbe gitmem ibo :) sen uyudun ben dün gece kullan kullan arabayı pert oldum