Rolling buluşması olmadı Akşama Kokoreç buluşması yapıyoruzmu yoksa araçlamı uğraşıyorsunuz kardeşlerim.
Printable View
kokorec ın kralı nı yapıoruz kardesım ınsallah.
bu arada vıdeoyu ızledımde :) harbıden dorselık olmus . OZ ve mınıksler tebrıkler... kopruyu gecmeye gerek kalmamıs :)
gt35r ın gt30 dan bu kadar fark yemesi biras düşündürcü bu kadar fark sasıırtcı video için tskler devamı gelir inş:D
Masallah miniks, emeklerin karsılıgı alınıyor yavas yavas :)
Diger aracın sahibi arkadası da tebrik ediyorum, onun da otomobili cok basarılı...
Allah ikisine de kaza bela vermesin :)
Özgüne de masallah :D
ozii,
sana turbo fitenk yakışıyor beee :):):)
maşallah.
gt35r ın gt30 farkı olsa bıle goz ardı edılmeyen bır konu vardırkı ıstır kısının aynası.
well done.. miniks, oz :D
no comment
mission complete
maşallah bunları ızleyınce turbo yapasım gelıyo:)
Maşallah
emeği geçen herkese tebrikler çok gzl olmuş :)
ozgun hırkasını gıymıs ztn ısterse gt40 olsun hıc farkmaz ona :D masllah cok guzel yurumusler vtecler, hilmicim ahmetcim tebrikler..
camı kapatın yaw bi dahakine:D
vıdeo cok gseul mınıklerım tecbrık ederım de...sız ne zaman aldınız bunu a hıc habarımız yok...:)
öncelikle mantar daha sonra hilmi ve özgün kardeşlerimin eline sağlık başarılı bi çalışma ama unutmayınkii mantar adamı önce sevindirir sonrada ne yapcağı belli olmazz :) yanii mantar hiç değişmicen dimii hepbi bi yem var önce eşşeğe yemi verir eşşek sevinir :) ama sonra sabahada bırakmazz
minikler tebrik güzel video egzantiriklerdeki problem giderildi rövanşta farklılık belli olucak inşallah...
ne bılyım mınıks yazınca:) haaa yenı dustu bana yaw sızın garajda yaptınız demı?
sıtede cok agır mantar akını var...hade hayırlsı
haa bide kaan araya ulusoyun tırımı neyi girer bilmemde bence hafta sonunu bekle yani ikinci denemeyii acele etmee mantar araya ne sokucağını iyii bilirrr:)
kawga gelıyorum dıyor....
sagol adem problemin giderildigine sevindim fakat daha evvel den Problem mazeretini kabul etmiyorum diye sölemiştim çünkü Alp2 aradı cagırdı bizde 1 saat bekledik benzincide sırf aracları görmek için yani biz bişeyleri ispatlamaya çalışmıyoruz bunu anlatamıyorum sizlere
yarın öbür gün öteki arac da gecicek tabiki kimse gecilmez degildir !!!
bu grs kimm hilmii banamı diyoo şaşarım olmazsa diyeee senin kişiliğine esnaflığına işçiliğine lafım olmazz ben nereye gönderme yaptığımı iyi biliyosun cnm kardeşim seni seviyorumm hilmi ivediğim benim
bız bı sey dedıkmı demedık ıstersenız bugun de denerız dedık konustuk sanırım bı seyler yapılcakmıs hafta sonunu bekleyelım yanı tartısmayalım bos yere denedık bıttı yanı 2. denemede bu hafta olucak
yaw yasin hatırlıyomusun biLmem ama bi kere takladan boyun fıtığı atlatmiştın yapma dayı böle seyler gene aynı hastalık cıkar aLLah korusun ellermde cicekle hastane kapılarına getirme beni:)
ahmet kimin ne olduğunu herkez biliyoo zorunamı gittide yalamalığın diyosunn senin yalamadığınmı kaldı sanayideki rot balanscıyı bile yalamışsın ....
woow wooow woooowwww...
kisaltma seklinde kufur kullanmaya devam ederseniz mesajlariniz silinecektir.
gürsel sen beni tanıyomusun kardeşimm neyin peşindesin ayrıcaa tanımadığın insanların arasına girme tost olursun sanane benim ne yazdığımdan kavgadan sen bu sitenin avukatımısınn
dayı uzatma ya bişey demedı cocuk..tamam sevıyosunuz birbirini laylay yapıoz şurda sansasyona gerek yok...
senın hıc bı postuna cvp bıle atmadım ne dıe sarıon bana onu cozemedm