ERAY abi ERAY abi çok iyi olmuş abi
Printable View
ERAY abi ERAY abi çok iyi olmuş abi
3.16 ? :d :d
Eray cok güzel kullanmışın hayatta tek yetenekli olduğun kulvar :) bide korkusuzluğun muştuda bir ara izinden geliyordu ama koltuğu kırıldı yanlarken küstü bıraktı bu işleri.:D
maşallah eray :)
iyi şöfersin :D
video da çok güzel
çok keyfli video olmuş beyler elinize sağlik.
süper yaa :)
video başarılı,araç başarılı,sürücü başarılı :)
beykozun gururu :)
EKERAY klasiği oldu artık flim gibi izle izle her izleyişde başka keyif ama bide o makinanın içinde olmak lazım TENEKEye binemedik daha eraycım olmuyor ama
gerçi binsen bi türlü binmesen başka !
videoda çok başaralı buğranın eline sağlık ;)
saolun pampalar :)
Klip, müzik enfesto :)
maşallah tenekeyeeeeeeeeeeee
Abi video çok keyifli olmuş,
canlı canlı daha güzel tabi :D
fotolara zaman ayıramıyorum,
eğer zaman ayırıp düzenleyebilirsem,
konu açıcam :)
http://i50.tinypic.com/29map80.jpg
yıktınız hocam kayseri'yi. :) mekan, çekimler, araç ve kullanım 10 üzerinden 10. :)
Videonun kurgusu ve renklendirmesi Kaan arkadaşımıza ait.
Bir çok organizasyona benimle beraber gelip, bana yardımcı oluyor ki buna Kayseri'de dahil. 2 seneyi aşkın bir süredir benimle beraber ve elimden geldiği kadarıyla da yetiştirmeye ve eğitmeye çalıştım. Hatta ilk öğrencim diyebilirim. Bir şeyler katabildiysem ona, ne mutlu bana =) Burada yazdıklarınızı da okurken gururlandım ve duygulandım.
Gerçekten yetenekli ve geleceği çok parlak bir arkadaşımız. İlerleyen zamanlarda çok iyi bir görüntü yönetmeni olacağından hiç bir şüphem yok.
Kendi imkanlarıyla yaptığı montajı bende çok beğendim. İlerleyen zamanlarda daha iyi işler yapacağından eminim.
adammmsınnn buuuracım :D
pilotaj çok iyi eray abi maşallah videoda güzel olmuş emeği geçenlerin eline sağlık :)
helal olsun eray hakkını veriyorsun arabanın her türlü :)
Güzel yorumlar için kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Buğra Abimin üstümdeki emeği gerçekten çok, hocam o benim.Kendisine çok teşekkür ediyorum ve bu imkanı bana veren Eray abime çok teşekkür ediyorum. Elimden geldiği kadarı ile daha güzel işlerle karşınıza çıkmak içim uğraşta bulunacağım. Saygılar ...