ahauahahahahaha![]()
zuboda beyin yokartık ama beyinin izlerini halen taşıyor
bence 106 iyi gitti ona bişe demiyorum hatta beyinli typer ile denemişde diyebiliriz bi bakıma sonuçta zubonun 2 beyinli tayyarın(iyi gidiyor denen) arkasından nasıl gittiğini hatta utanmasa geçicenede şahit olduk.
ya sen yunusa deneyelım gelsın felan demıssin gelmedın.arabadamı sorun oldu ne galıba ole duymustum.ne zaman ıstersen denerız bende k pro felanda yok ayrıca.bılmeden atma ıstersen.ses k pro sesı dıye. mantartube gır orda beyınlı ıle yururken sesler cıkıyo beyınlıde nasıl cıkıyo bende nasıl bı dınle bence
ayıca 106 ne kadar kotu gıderse gıtsın o gun arkadasları arabamın nasıl gıttıgını gordu sorabılırsınız onlara.ayrıca tekrar helel olsun 1 senedır bu ısı yapan bırının bole bısı denemesı bile cok guzel bısı bence.zaten cok asırı dolu 106 turbo cok alakasız gıder bunla
106 kendı emegıyle yapılmıs ne demek yaw...bız kımın emegıyle yapıyoruz bu arabaları???
ımza kısmına yazdıklarım benım bır nevı tesekkur ve reklam...eger araba ıle ugrasmak ılla elıne anahtar almaksa bılemeyecem...haa bu arada araba zaten yurumuyor yane ortada basarı falan yook bence...
hayıt ole bı zorunluluuk yok ama bence ve sanırım bu ısten anlayan herkezce 106 turbolayıp typr ıle yurumrk basarı deıl 50 lık nos bassan gecersın zaten...
kusura bakmayın ama ciddi bişi sölemek gerekirse
cok iyi yapılmış atmosferik 106 da böle gidiyor zaten
turboya kasmaya gerek yokmuş derim bende ozaman
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
türkiyede böyle güzel işler yapılması gurur verici.
profesyonel araçlarımız kendini ispatladı yavas yavas amator olarakta boyle projeler olması cok yuzel.
eskıden ımrenerek yabancı vıdeolar ızlerdık.sımdı yabancılar bızı ızlıyor.
youtube da yaptıgım aramaların cogu turkıyeden vıdeolar.
bu vıdeodakı arac yürümüş yada yürümemiş o kadar da önemli değil.
cesaret gosterıp arabasını yapmıs-denemıs eminim çokda zevk almıstır
insallah dahada iyi olur.emeğine saglık arac kımınse.
ibrahım profesyonel demek yaptıgı ısten para kazanan adam demek yane bu sıtedekı yada bu ıslerle ugrasan herkez amator...ha kımı harcar 100 k dolar kımı harcar 2k ytl...sonuc olarak bu ılserın artması guzel ama herkezı alkıslarsak kımse ılerleyemez...bu arac su ıcın gereklı performasnı gostermıyo...ılerde olur ısallah.
bende bu ısten para kazananların cok basarılı ısler cıkardıgını soledım zaten.
biz amator olarak bu ıslerle ılgılenıyoruz ama profesyonelerden yardım alarak.
ben sahsen kendı basıma ne turbo takabılrıım-ne sanzumanı ındırebılrım-vs.vs.
sen bunları yapabılırsın baska.
bu arkadas kndı yapmıs aracını.ben bunu desteklıyorum.
sımdı profesyonel kısıler baslarda hıc hata yapmadımı.herkes bırden cok ıyı ıslermı yapmaya basladı. kı sımdı bıle hatalar yapılabılıyo.
bı kısı cıkıp en ıyı turbo 106 bende demıyodur sanırım. kendı yapmıs yurutebıldıgı kadar yurutmus. ustalara mılyarlar dokup bu kadarda yurutemeyenler var.
bu ısten para kazanıp basarılı ıs yapan kım war?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)