:confused:
sıteden örnek veriyim
Miniks bu işi profesyonel yapmıyorumu?
para işi beni ilgilendirmez ne kadar kazanıyolarsa ama yaptıkları işler bana gör başarılı
Printable View
mınıks araba modofıyeledıgı ıcın mı para kazanıyor??? olay burda zaten adamlar ekmegının modofıye ısınden yapıyor ama parca satıyor...dolayısıyla profesyonellık dıye bırsey modofıye olayında olamaz...ya sacma sapan kavram tartısıyoruz bosver...konunun ıcıne ettık zaten.
gercekten guzel video cekenlerin eline saglık
Emek var en nihayetinde ne kadar gittiği de aracın sahibinin problemi. Bu araç ona tecrübe olur bunu da geliştirebilir zmanla daha basarılı araclar da yapabilir.Şahsi görüşümde yürüyemediği doğrultusunda.
ben gelın deneyelım demedım uygun zamanda ayarlarız denenır dedım. cumartesı gecesı deneme ıcın arabayı hazırladık derken baska sorunlar cıktı olmadı. sen bı tabırını duzelt ılkonce en atmasından bahsedıyosun duzgun konus ılkın.. ben atıyorsam sende kpro cıktıktan sonra ayarlar orjınal beyıne gecer dıyen bı tıpsın aılecek ızlıyoruz... ben ne hadsızlık sevıyesızlık yapmısımda bana bu tarz konusuyorsunkı yunusla adam akıllı konustuk denerız bakalım ne olcak sonuc dedık. hatta deneme yapaagımız araba ıcın herkes hasat o yururmez boy boy olur felan dıyor bakalım deneyınce sonucu hepberaber gorucez...
yeni video geliyo galiba hayırlısı kazasız belasız...
stp kardes senin arabanda neler var?
110bın km var ılkonce :) DC race, AEM cai,60 lık ara borlar ve magnex son susturucu var sadece...
ecu olmadan 70 lık boru takmak mantıksız ama sende ecu var bılıyorum keısnlıkle 70 lık ara boruya don sonada 76 lık hks yada DC tarzı bırsey tak..
bu arada bılege bakarsa sansı yok :D
dusunme bıle bence kesın yaptır
eywallah saolun
Tunay adamın ne durumda oldunu bilmiyosun,ekonomik durmunun ne oldunu bilmiyosun,taktığı turboyu işlemleri bilmiyorsun,arabanın ne durumda oldunu bilmiyosun eksiği gediği varmı bilmiyosun,o yüzden böle kestirip atmak ayıp.Şurda herkes biliyodur güzel hazırlanmış na bir 106 nın bu kadar yürüyeceğini ama böyle söylenmemeli.Daha iyi olmalı dersin.Bu işten anlamıyo nos bassam geçerim ağır kaçıyo biraz.
Emeğe saygı denen şey görüyoruz ki hala yok...
birincisi benım uslubum gayte normal. çünkü ben beyın yok dedıkce sen bu ses e gore beyın var dıyosun.bana acıkca yalancı dıyosun. 3 kurusluk olaylar ıcın yalan solıcek degılım hayatımdada o kadar serefsız olmadım.baskaları gıbı bıseyı soleyıp sonra ben demedım o yalan soluyolar yok öle bısıdee demedım (burada sana bısey demıyorum anlayan anladı)ayar kalma olayına gelıncede .gokmen abı dahıl mantaradakı bırcok kısı ıle beraber yaptıgımız bı sakayı bazı sazanlar sayesındee bole ıdda edıyomusuz gıbı gosterılmesı cok cnmı sıkmaya basladı.bu olayın sakadan ıbaret oldguunu gokmen abı dahıl ogun orada olan yane sakanın ılk solendıgı aksam dahıl orada kı herkese sorabılırsınız..ayrıca bu sozu kımın yaydıgınıda bılıyorum onlar once kendı arabalarını yurutsunler. baskasının seyıyle gerdege gırmesınler.marş basamıyolar aylardır arabalarına.çok bılıyolar yaaa.ben hayatımda kımse ıle yururken bısı ıdda etmedım hep karsımdakı kısı tarafından bana talep gelmiştir. senın arabanın yuruyup yurumemesı benım umurumda degıl yurursede babane yurumezsede.he cıkarırsın arabanı varsa ıstegın denemeye denerız.kım gecer bılınmez.belkı sen belkı ben. denedıgımızdde goruruz.tekrar soluyorum benım hıc kımse ıle ıddam yok.söle gecerım bole gecerım. dıye.ama yarası olan cok.her vıdeomda yurudugumde *** atan cok oluyo.kendılerı bı halt edebılıyomuş gıbı sanki.bastada soledıgım gıbı benım uslubum senın bana ben kpro yok dedıkce var gıbı bunda ses on u gosterıyo felan demenden dolayıdır.bole boktan bıseye yalan solıcek degılım.bazen nos basıyosun dıyende cıkıyo. bulsunlar arabam da bısı onlara hedıye edıcem arabamı.
106 nın sahibi izmit sanayiden bi arkadaş kendisini tanıyorum aracı komple kendisi yaptı kendi dükkanında,araç aslında güzel yürüyo fakat devamlı sorun çıkıyo bazen yağ hortumu patlıo bazen başka bişey çıkıo.. sonuçta daha önce hiç bi araca turbo yapma tecrübesi olmayan bi arkadaşımız.. onuda aracında deneyerek gördü..
araç sorun çıkarmadığı zaman gerçekten güzel yürüyo..
hondata beyinli type r da arkadaşımın aracı, bu araç zaten yürüdüğünde yerinde durmuyo ama lastikler devamlı sarıyo 3. viteste anca tutunmaya başlıo ve o zamanda ii uzuyo