User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
124 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: VS mantar typer & turbo 106gti

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtec41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 nın sahibi izmit sanayiden bi arkadaş kendisini tanıyorum aracı komple kendisi yaptı kendi dükkanında,araç aslında güzel yürüyo fakat devamlı sorun çıkıyo bazen yağ hortumu patlıo bazen başka bişey çıkıo.. sonuçta daha önce hiç bi araca turbo yapma tecrübesi olmayan bi arkadaşımız.. onuda aracında deneyerek gördü..
    araç sorun çıkarmadığı zaman gerçekten güzel yürüyo..
    hondata beyinli type r da arkadaşımın aracı, bu araç zaten yürüdüğünde yerinde durmuyo ama lastikler devamlı sarıyo 3. viteste anca tutunmaya başlıo ve o zamanda ii uzuyo
    bence yurusedde yurumesede tebrık edıyorum ben yıne. en azından kendısı yapmış adamın zararı karı kendıne. baskaları gıbı ufak bısıler satıp yada yapıp ovunnmuyo cocuk hıc olmazsa. kı o gece gecıldıgındede 1 tane bıle bahane duymadım adamdan.burda arabanın ustunde daha neler oldugunu bilmeden yorum yapanlar nıyeyse avukatlıgını yapıyolar.

vtec41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğru söylüyosun, ama 106 birazda kendisi için deneme tahtası oldu izmit istanbul gibi değil bu işlerden anlayan pek yok,genelde burdada geceleri yarışlar oluyo ve sorun çıksada kendisi aracını kurcalayarak doğru ayarı bulmaya çalışıyo.. izmit sanayiye gelirseniz hergün aracı dükkanında ya liftte ya takozda görürsünüz dewamlı bişeylerini tamamlamaya çalışıo,

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtec41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğru söylüyosun, ama 106 birazda kendisi için deneme tahtası oldu izmit istanbul gibi değil bu işlerden anlayan pek yok,genelde burdada geceleri yarışlar oluyo ve sorun çıksada kendisi aracını kurcalayarak doğru ayarı bulmaya çalışıyo.. izmit sanayiye gelirseniz hergün aracı dükkanında ya liftte ya takozda görürsünüz dewamlı bişeylerini tamamlamaya çalışıo,

sanayi sitesinde köşede duran(lastikçi yanında sanırım) lacivert 106mı acaba?
    körler sağırlar

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Helal oLsun herkes ii hazırlanmış bi turbo 106 nın bundan çok daha ii gidebilceiğini bilir ama emeğe saygı ben kendi aracımı açıkıçası bu arkadş gibi kendim yapmak isterdim tebrikLer.
    Vorsprung Durch Technik

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serkan ıı dıyosun gusel dıyosunda...kımse yanlıs anlamasın para yoksa gırmeyeceksın bu ıslere...o zaman vıdeonun amacı nedır yada bu arabayı yapmanın???
    Arkadaşım kimse yanlış anlamasın diyosun sen ama çok yanlış şeyler yazıyosun.Herkezin gönlünden bişeyler yapmak,emek harcamak,parasının yettiği kadar uğraşmak gelir.Senin bu cümlen insanların hevesini kırar.
    Bu sitede parası olupta uğraşanda var senin gibi,Parası olmayıp uğraşanda var.Ben senin bu lafının bütün siteye söylenmiş bir laf olarak algılıyorum ve cümlenin yanlış olduğunu söylüyorum.Yanlış anlama sana kızmak gibi bi amaçta falan değilim.
    Ancak paran yoksa girmeyeceksin gibi cümle çok yanlış bi cümle.Ozmn turbo yapacak parası olmayan adam arabada almasın,parası olmayan adam yapmak istediği şeyin hayalinide kurmasın!Herşey para ile ya....

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım kimse yanlış anlamasın diyosun sen ama çok yanlış şeyler yazıyosun.Herkezin gönlünden bişeyler yapmak,emek harcamak,parasının yettiği kadar uğraşmak gelir.Senin bu cümlen insanların hevesini kırar.
    Bu sitede parası olupta uğraşanda var senin gibi,Parası olmayıp uğraşanda var.Ben senin bu lafının bütün siteye söylenmiş bir laf olarak algılıyorum ve cümlenin yanlış olduğunu söylüyorum.Yanlış anlama sana kızmak gibi bi amaçta falan değilim.
    Ancak paran yoksa girmeyeceksin gibi cümle çok yanlış bi cümle.Ozmn turbo yapacak parası olmayan adam arabada almasın,parası olmayan adam yapmak istediği şeyin hayalinide kurmasın!Herşey para ile ya....
    1500 katılıyorum

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğru söze ne denir.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzer sistem 560 ytl
    bu resımdekını bugun kendım yaptım.

560 ytl verıp tunıngcıden almak ne kadar zevklı olurdu bılmem ama ben kendı aracımla kendım ugrasırken baya zevk alıyorum.
    bu ufacık ıslem bıle bu kadar zevk verırken kendım turbo takabılsem ne kadar zevk alırım dusemıyorum bıle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle şeyler ztn insanı hırslandırır zevk verir ne güzel olmuş maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    helal ibo
    bu tarz seylerın zevkı çok ayrıdır bılırım.. bende kendı ımkanlarımla kıt yapmıstım zamanında
    ayrıca kaan + 1111111

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

O Zaman Iboyada Turbo 106 Nin Sahibinede Bi Alkiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi dakka bi dakka imzaya gel

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saolun arkadaslar

eyvallah göki

TT_BOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte budur

vtec41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanayi sitesinde köşede duran(lastikçi yanında sanırım) lacivert 106mı acaba?
    ewet mavi 106 tsw venom jantlı köşede kaldırımda durur yada köşede 1. değil 2. dükkan kendisinin motorcu onun önünde durur genelde

sülüman
    Misafir
    [QUOTE=iynn-RS;230008]benzer sistem 560 ytl
    bu resımdekını bugun kendım yaptım.

560 ytl verıp tunıngcıden almak ne kadar zevklı olurdu bılmem ama ben kendı aracımla kendım ugrasırken baya zevk alıyorum.
    bu ufacık ıslem bıle bu kadar zevk verırken kendım turbo takabılsem ne kadar zevk alırım dusemıyorum bıle.

işte olay budur ben kendim oto elektrikçiyim ama motor sökmeye yardım fln edrim cart curt kendim 3-5 araba toplamışlıgım var tosba fln şimdi bi 131 aldım onu topluyorum ama acayip zevli oluyor anlatamam elimded de geliyo iş te malzemem yapamadıgım yerde arkadaslrım var keşke herkesin benim gibi garajı olsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdıgım sey kulaga cok zubbe bı laf olarak gelebılır ama yanlıs bı laf oldugunu dusunmuyorum...ayrıca bende arabama bıseyler yaparken maddı olarak zorlanıyorum...ben sadece sunu soluyorum yeterı kadar para harcamadan bu ıslere gırersen sonu hıcbırzaman basarı olmaz....tabıkı bu senın basarı anlayısına gore degısır...eger aracı yapan yada ızleyen sızler arabanın su anakı halınden memnunsanız ne mutlu sıze ama bence olmamıs..."turbo yapacak adam arab almasın "dıyosun alsın ama turbo yapmasın bence....ayrıca hayal kurmak ıle hayata gecırmek arasında cok fark var...hepımızın hayalı var bende 600 hp lık bı s2k ıstıyorum...ama varmı 100k ytl yok...e ozaman kendı arabamı fıberle s2k e mı cevırıyım ????

Serkan.S
    Misafir
    Tunay hala devam ettiriyosun ben öle demek istemedim diyeceğine ,adam yapmış işte kendi cabalarıyla illa geçmesimi lazım beyinsiz typer'ı.Biraz daha uğraşır ayarlarını tamamlar geçer veya gene geçişir gene tamamlamaya çalışır eksiklerini turbo yapan adam görmicekmi arabasını.Sende ayarsız basıyodun arabana.Ayarsızken dolu typer ile deneseydin geçilseydin bizde sana olmamış nos bas daha iyi git sök onu paran yoksa yapma deseydik hoşmuydu.

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes çapına göre bişeyler yapabilir,turbo bu arkadaşın çapına göre değil demekki.. bunda kötü olan bişey yok.olmamış bencede.. standart atmosferik 106 kadar yürüyor.emek sarfetmiş onada yazık.hiç bişe yapmasa zaten böyle gitcek arabası.yanlış ve eksik olan bişeler var demekki.turbo için olmazsa olmaz parçaları alamıyorsan bırak yapabildiğin yerde kal tünayda bunu demiş.. ustanızı seviyosunuz ve onu savunuyosunuz ama gerçek olan bişe var bu araba yürümüyor. sorup öğrenebilir bilmediği şeyleri parası yoksada gereken parçaları toparlar ondan sonra yaapr yürütr çeker vidyosunu.böyle yürütürse zaten daha çok masraf etmesi gerekir çünkü çok sürmeden arabası avans vurup kırılacaktır.herneyse benim elimden gelen bişey varsa ustanıza yardımcı olabilirm.. tartışmaya gerek yok
    RACE WERKS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)