Kazanın üstüne adamı arabadan indirip ağız burun dalıcan.
aynı durum manisada abim 3 cocuguyla perperişan oldu , şükürler olsun hepsi hayatta..
bu hatayı yapan sürücülerin çoğunluğu yaşlı oluyor.. ezbere araba kullanıyorlar..
ben bakmadan çıkanı tersine hareketle yerine sokmak taraftarıyım.. en azından bu sekilde olay senin kontrolünde gelişiyor.. arkadan ittirildinmi ipin ucu kaçıyor..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
bencede sola kıracağına sağa kıracaktı çıktığı yere sokacaktı![]()
Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre
Piyasa böyle mallarla dolu, çok dikkat etmek lazım...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
iyi kimseye bişe olmadı barı. O adamın yerınde olsam o kazada 1 ölü kesin olurdu kesinlikle biri yeşine kadar öncelik kafası olmak kaydıyla adam akıllı dalarım.
Adamın hiç suçu yokken. Mal çok etrafta.
enough ?
çok kötü bi durum, aynı durumda bende kaldım, maslak zekeriyaköy orman yolunda, adam aynasına bakmadan sollamaya başladı, ben tam kör noktasındayken, bordo bi doğandı, aynı anda kornaya bastım ve gaza oturdum kurtarırım diye nitekimde öle oldu, ama adam kornayı duyunca direk geri kırdı kendi şeridine doğru, öle olunca öndeki arabayı geçemeden arkasında spin attı ve ormana daldı, bende durdum hemen bana bişi olmamasına rağmen belki yaralanma vardır diye, kimsede bişi yoktu Allah'a şükür, yanında eşi vardı, o sızlanıyordu, hemen ambulans çağırdık ama gelince binmek istemedi. araba kenarda bulunan çitleri parçalamıştı, benden de şikayetçi olmak istediler arabanın üzerinde çizikler vardı, karakola gittik, böle böle diye konuyu anlattık, polisler dedi, senin bi suçun yok, amcayada şikayet etme, bizde bilmeyelim yoksa telçitlerin parasınıda senden almak durumunda kalırız dedişuçsuzluğum polis nezdinde de onaylanınca amcanın hasarını karşıladık, çünkü amca çok üzülmüş ve maddi durumuda pek iyi değildi görüntü itibariyle.
Allah herkesleri korusun...
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
ben olsam bodoslama girerdim o kafayı cıkartana aynı hızla ormana dogru yol alırdı dümdüz yolda ortalıgın a.... du
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
otobüsün arkasındaki aracı kullanan kesin bayan!
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)