İnşallah bende çok isterim bu denemeden anladım enjektorlerim benzin pompam yetiştirmiyo bi sorun var cok eksiği var daha .Allah ragzı olsun dileklerin için :)eksikleri bitirince denemek çok isterim.
Printable View
maşallaah güzel yürüyor ///M'ler :)
az önce sahilde gördüm m3 ü peş peşe gittik biraz maşallah çok güzel..şöyle bi uzar yanlar filan diyoduk ama hiç bişey yapmadınız :) beyaz yeni kasa corsa..
Maşallah sesler araçlar çok güzel :)
Maşallah ciğerine sağlık çok güzel olmuş video da şahane :)
Bir şey soracağım 1.40 da kaçıncı vites ile dönüyorsunuz ?
Çok iyi olucak sanırım son hali. Maşallah.
Teşekkürler tekrardan maşallah :)
Ne yalan soyliyim buyuk keyifle izledim sonuna kadar. Verilen emeklerin karsiligi alinmis. Masallah iki araca da.
M5 in de renk durus yurur ve de ses efsaneymis gercekten. Masallah iki araca da.
reıs sen boddy asıl bırak arabayı :) MAŞŞALLAH kardeşim kazasın belasız sürüşler
Allah kaza bela vermesin, 1 dk üstü video izlemem normalde ama sonuna kadar izledim büyük keyifle..Kaliteli çekim ve M5 denemeleri mükemmel. MaşAllah..
bagajdan deneme videoları harika olmuş elinize sağlık. Maşallah.
Maşallah..
Masallah goruntuler guzel
Verilen emegin karsiligi alindi galiba
Ayarlar vs bitsin asil o zaman bekliyoruz videolari
M lere yakisan bir video olmus!! Selim abinin m5 ciğerli msallah .m3 e de masallah kazasiz belasiz!
Maşallah kardeşim, bi wideband tak artık ayarını yaptır, egzantrık taktın sıkıstırma var oem yazılımla gazlıyosun:)
güzel video maşallah 2 canavarada
offfff yapılırmı bu yaaa :(vidyoyu aldım face'e müsadenizle. günde ilaç niyetine 3 öğün alıcaz artık :D m3 ''Afetül devran dehşetül vahşet''gibi :D m5 in yürürünede sesinede ayrı bi bittim..maşallah
Merakla beklediğim bir araç.. Hayırlı olsun, ayar sonrası videolarını bekliyoruz
heyymaşallah sese bak ya
hayırlı olsun güle güle kullan biraderim..video güzel olmuş.
Massallah her iki aracada cok basarili bir kamera acisi olmus gercekten mukemmel sesler! Selim abiyle bi 2 ye alicaz bakalim Bizde m5 e ne kadar tutunuruz acaba?
maşallah sesler çok güzel özellikle m3 çok çok hoşuma gitti :)
Afr yi taktırdım abi zaten ilave prof bi ecu alıp cok detaylı bi ayar yaptırcam inşallah.
inşallah kısa zaman sonra ayarsız ve ayardan sonraki halinin videolarını koyucam.
Allah ragzı olsun murat abi sagolasın.
Eyvallah sağolasın :)