full hd 1080p izledim. Harikanın fevkaledesi :rolleyes:Alıntı:
RSBurak Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
full hd 1080p izledim. Harikanın fevkaledesi :rolleyes:Alıntı:
RSBurak Nickli Üyeden Alıntı
tamamdır koçer sağolasın :)
mesaj boş geçmesin bari :) şimdi izledim ilk defa.. v40 t4, fena :)
volvo +700hp - YouTube
v40 t4 fena hakkaten.
bende şuna hastayım.
araci güzel tanitmis :)
Geri Vites - YouTube
Super ötesi
videoyu en başından itibaren izledim. arkadaş güzel giriyor yalnız en büyük dezavantajı kasanın büyük olmasından aslında çok sağlam girilecek bir kaç nokta vardı ama araç sığmaz diye giremedi.
istanbul makas yönünden gerçekten çok zengin bursa'da ara ara denk geliyor. geldi mi kaçırmıyorum ama istanbul bambaşka. bir gün patlamasak bari
Red Bull Racing Formula 1 360 video;
360 F1 :: Red Bull Norway
aynı fabrikada aynı kalitede herşeyi aynı üretilen araçların nasıl oluyorda yol tutuşu bu kadar fark ediyor. benim kafamda oluşan fikir ya citroende ki şöför tırt yada fiatta ki lastikler iyi.
Citroën Nemo fails the Moose test - YouTube
ESP olmadığından geyik testini geçememiş nemo;)
fiatı tutan esp he :) geyik testinde çok faydası oluyor sanırım espnin.
bu da başka bir araç. hatta çin malı bir araç ama sonuç bence mükemmel ve sanırım esp var :)
Landwind CV9 Moose Test - YouTube
çatara patara öten kuş =) tofaş kuş serisi
27. November 2012 10:27 | Facebook
çok sevdiğim eski bi video :) özellikle 7.46da ki s2000nin sesi bence çok güzel :)
Simply Honda All Motor - Car Videos on StreetFire
böyle kar küreme görmedim:)
Super speeders diye bir grup var burada bilerek polise yakalanip ceza yiyen, o anlari kaydedip dvd haline getirip satan. Surekli degisik yerlerde cekilmis videolar ekliyorlar. Vaktiniz oldukca seyredin .
Super Speeders Best Cop Moments - Part 2 - YouTube!
2012 break dance final
http://www.youtube.com/user/YAKfilms?feature=watch]YAK FILMS
Arap Drfit'i polis sağlam basmış bu sefer
Link de verelim
Crazy car accident + Police chase in Saudi Arabia! NEW - YouTube
boyle bisey varmi yoksa sadece bi tasarimmi..?
ne dicem bilemedim... ben daha kötü şartlarda eğleniyorum tamam ama benim harcadığım araba ile bunun 4 tekelerleğe sahip olması dışında hiç bir şekilde alakası yok. sanıyorum ki arabanın kullanıldığı malikane ve malikaneye ait bahçe arabayı kullananın babasına/dedesine filan ait :)
Rolls Royce Rally Car - YouTube