geçmiş olsun olur böle aksilikler ue inşallah eskisinden daha hızlı olur inşallah ....
Printable View
geçmiş olsun olur böle aksilikler ue inşallah eskisinden daha hızlı olur inşallah ....
aracın ateşleme bobininde sıkıntı çıktı 400 metreye araba kendini hazırlamış tam kalkış yapılacakken bozuluyo talihsizlik işte oldummu oluyo draglarda vites kaçırdın kesti olmuyo :D
saglık olsun ... bidahaki sefere işallah
ahmet bişey sölücem kızma :D
oluyo böyle talihsizlikler inş. bidahaki yarışa telafi edersiniz...
Araç deli gidiyordu ben 13 altı bekliyordum ama işte aksilik, birdahakine olur eminim.
İstanbul'da aracı gördüm canlı canlı maşallahı vardı. Ahmet ustanın çok emeği var..
Ahmet ustaya çok teşekkür ediyorum buradan, 1200 km yol gittim tanışmamamıza rağmen çok sıcak karşıladı sağolsun her konuda yardımcı oldu kendi aracıymış gibi, yıllardır kimsenin çözemediği sıkıntıları çok kısa sürede halletti Akhisar'a gidecek olmasına rağmen.
ahmeti aradım nooldu arabaya niye gitmedi dedim..kesiklik yaptı dedi..şans işte bende vitese atamamıştım :D
yinede bu videonun burda izlenmesi onur verici uruc inşallah bi dahaki draglarda bir sorun çıkmaz ahmet abinin ellerine sağlık .
uruç güzelmiş kardeş
saglık olsun bidahaki sefere ins arkadaslar rolingde devam artık
Geçmiş olsun.Birdahaki sefere inşaAllah.
Urucgecmis olsun test videosu koydugunda akhisarda boyle kalkarsa yikim demistim yikamamis :) saglik olsun ayaginiza saglik :)
Çok geçmiş olsun cidden sağlam gelmiştiniz sizden biri sabah 6 gibi yedek lastik üstünde uyuyordu diğer 3lü de arabada kıvrılmış uyumaya çalışıyordu o kadar yorgunluğun emeğin karşılığını bir sonraki seferde alıcağınıza eminim... Pazar günü pistteki arıza sayısının maşallahı vardı cidden neredeyse 2 arabadan 1i arıza yaptı :(
UE 106 ya maşallah :)
=) yedek lastik ustunde uyuyan kimmis.. Disarda bi kisi vardi o da uruc,o da uyumuyordur olu taklidi yapiyordur =)) cidden hic boyle olmasini beklemiyorduk saglik olsun herseyde bi hayir vardir.. Cok guzel bi organizsyondu ugrasanlarin yureklerine ellerine saglik.. Bi dahaki sefere insallah..
Bu arada alican fiber bagajla aran nasil =)) muahaha
saolasın kardeşim işallah o zamanlarıda birlikte görürüz daha yaşımız genç:)
ulannn ahmet adamın ateşleme bobinisin(dibisin) :D
geçmiş olsun çok üzüldüm :( canınız sagolsun