Açıklıyorum ; FSM köprüsü Türk Futbolunun gelişimi için kapatılmıştır
Açıklıyorum ; FSM köprüsü Türk Futbolunun gelişimi için kapatılmıştır
rezillige bak allahım ya onca millet trafıkte sınır krızleri geçiriyor adamlar futbol oynuyorlar ne yapmak lazım bu adamlara....
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Şimdi dielimki bu saat 12 ile 13 arası yada akşam mesai bitim saati sonrası... Kim ne diyebilir?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bugün ıhlamurkuyuda çalışıyorum, sabah gelirken kavacık yolunda rolling yaptım tek başıma
yolda boştu, hadi beyler akşama çıkalım![]()
Birde orda o an top oynamasalar kalkıpta kulaları baryerleri kaldırıpta yol vermeyeceklerki kimseye. Aq isterse güneşlensin aq mun apaçisi bize ne ... Takılmayın kardeşlerim böyle şeylere.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
dün canlı gördüm keşmekeş kaza yapanlar aracı arıza yapanlar yanlışlıkla en sağ gişelere gidenler zaten arabayı bırakmış takılıyordu insanlar o sıcakta perişan oldular en soldan gitmekte fayda var.
Hafta sonuna kadar iki şeridi açarlar heralde asfaltı döküldü çünkü.
peki top denize düşünce kim almak için atlayacak?![]()
![]()
Bu resmen milletle t... K gecmenin aga babasidir. Bu tip islerde oglen teneffusu falan diye bisey olmaz. Yaparsin 3 vardiya 8 saat o kopruyu 2 gun once bitirirsin. Top oynayan okuze de yorulmadiysan isini yap yorulduysanda otur dinlen dersin. Ne diyolardi 3 ay 24 saat calisacagiz diyolardi. Belli calisiyorlar.
IN BOOST WE TRUST
0:50 beyaz atletli dayının dış falsosu q7 nin trivelasına 5 basar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)