şarkının ismini bilen var mı
Ya vallahi anlıyamıyorum, onlardan ne eksiğimiz var ? Tamam yollarımız düz değil biraz daha yüksek geziyoruz başka ? Ortam mı oda var, Olimpiyat stadı kocaman yer. Güvenlik mi ? E oda var kapıda duruyor. Araçlar mı ? Allaha şükür onlardan aşşağı kalıcak araçlarımız yok. BİZDE NEDEN BÖYLESİ OLMUYOR ? Niye sürekli sıfır çizen, yanlayan, el freni çeken, gazlayan kendini ilan etmeye çalışanlar oluyor onları çözemiyorum. Neyin kafasını yaşıyorlar. Bak dile geldim içimde ne varsa yazdım, yanlış anlaşılmayın soruyorum TechTurkey huzurunda bu sorularımı.
Skrillex - Breakin' a Sweat
SKRILLEX & THE DOORS - BREAKN' A SWEAT - YouTube
teşekkürler arkadaşlar![]()
O hareketleri yapan arkadaşları organizasyonlardan dışlamalı ve hiçbir koşulda hiçbir organizasyona dahil etmeyerek ilerde bu tavrı sergileyebilecek arkadaşları ve şakşakçılarınıda uyarmalıyız.
bide ucuz abi herşey orda araba buranın en kötü yarısı bide oyarısa kadar arabaya harcasan zaten böyle şeyler çıkıyo ortaya bence eksiğimiz yokda fazlamız var oda vergi
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
adamların bızımkı gıbı modefıye garajları yok her parça rahatlıkla bulunuyo bız gıbı ebaydan sıparıs etcekte ugrascak derdı yok araçların uzerınde jantların cogu tr de yk zaten ordan bı fark var gelişmişlik flan derken sonuç böle oluyo iştebizimde olur bigun umarım böle toplantılarımız
Olur mu canım bizim E30larımız var eşi benzeri olmayan kendilerini göstermeleri lazım yan vermeleri lazım olur mu hiç yan vermeden ......
bizde her şey yapılırda bunun gibi buluşmalar olmaz hemen millet birbirine atar gider apar egzoz seslerinden ekipler sürüyle gelir...
Ya tamam elbet sağlıklı düzenli bir organizasyonda kimse bir şeyler yapmaz her halde ? Ne biliyim aklıma en son düzenlenen VAG Buluşması ve JDM Istanbul mu başkasınımı ne bir organizasyon düzenledi kapalı bir yerde orda böyle şeyler oldumu bilmiyorum ama onun gibi şekilde bir çok şekilde toplanılıp yapılır. Olimpiyat stadı bunun için biçilmiş kaftan benim görüşüm. Yanlama yeri var otopark yeri var. Millet yanlamak mı istiyor 5-10TL ile girerler yanlarlar hem araçlarını tanıtırlar hem milletin malına canına kast etmeden rahatlarlar böyle organizasyonlar yapılsa kimse birbirinin malına kast etmemiş olur hemde kendi şahsi fikrim olarak![]()
şahinciler apaçi e30cular ve cahillik yobazlık ben en iyiyim duygusu olduğu sürece boyle toplantı olmaz çok zor. kızlar oynucak dans edicek dj eşliğinde o bikinili kızlar olcak türkiyede emin ol oraganizasyonda kavga çıkar nüfus patlaması yaşanır . görmüşlük aşmış olmayla alakalı herşey avrupada adamlar rahat videodada belli oluyor . bunun çözümü her araç değil seçilmişlerin olduğu bir organizasyon olursa ozman birşeyler çıkabilir türkiyede.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)