mehmet abi harbiden helal olsun bu kadar videoyu üşenmeden cekiyorsun upload ediyorsun eline sağlık teşekkürler
yaw kimse audi 80 le kalktığım videoyu cekmemişmi? :)
Printable View
mehmet abi harbiden helal olsun bu kadar videoyu üşenmeden cekiyorsun upload ediyorsun eline sağlık teşekkürler
yaw kimse audi 80 le kalktığım videoyu cekmemişmi? :)
2012.07.08 Anıl Audi 80 vs Bau Wrx - 1 - YouTube
2012.07.08 Anıl Audi 80 vs Bau Wrx - 2 - YouTube
batu bunlar senin yarış kalkışların değil mi ??
körlük başlamış vala bende :D
Videolar mükemmel olmuş gerçekten ellerinize saglık :icon_tup:
Çok iyi derleme olmuş ellerinize sağlık :)
ellerinize sağlık videolar süper..
ellerinize sağlık videolar için tesekkürler supra burnout baya iyi :)
Yalnız Anıl Erdogmuş Rwd rekorunu kırdı da 11.047 yaptı deniliyor. Ama 11.033lük bir koşusu da var siyah sti ile kalkarken. bence onu bi düzeltmek lazım :)
dp nin tr rekoru 9.358 ufak bir duzeltme, birde anil kardesimin arabasi cok hizli pilotajida gunden gune kusursuzlasiyor ama lumina 10.7 mi oyle bir sure gitmedimi seediglerde o rwd rekoru sanirim seeding sureleri de tescillidir, cunku oyle olmasa yaris baslangic siralamasi ona gore yapilamaz zaten.
normalde yarış süreleri sayılmıyomu abi , bide akhısardaki fotosel yeşil yansın fotoselden araç geçince süreyi başlatıyo tek kalkışlarda süre kazandırıyo seeding süreleri arabaların iyi zaman çıkarmasının nedenıde bu .ben kurallarda da böyle bi ibare görmedim
cagri hayir seeding sureleri de gecerli, adam 10.7 gitmisken rekor 11 demek yanlis bence sonucta:) seeding sureleride gozlemci nezaretinde oluyor ve herkez yapiyor sonucta. kurallar yazdin veya yazmasin onemli olan sure ise ve adam bunu yarista kabul edilen bir seedingte yaptiysa sure gecerlidir, sonuc olarak pisti kiralayip tek basina gidip yapilmis bir sure degil bir seeding suresi ve yarista kabul edilen bir sure:) dusun bi formula1 adam o pistin rekorunu ister seedingte kirar ister yarista o telafuz edilen pist rekorudur.
tmm abi yapılmış süreler var sıkıntı yok orda ben öyle bi yazı hatırlamadıgım için yazdım iyi olan hak eden kazansın :)
birde şu var yan yana gelipde yarış heycanını yaşayarak süre çıkarma önemli :)
Sako go pro
ellerine sağlık abi videolar süper
arkadaşlar hiç fotoğraf yokmu ? seyirciler-yarışçılar-araçlar.
Videolar süper ellerine sağlık mehmet :)
cok guzell maşşallah hersey harıka olmuss
2012.07.08 Orhan Gül - Ne Varsa Bastım , bence günün hiti olmuş :D